Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλοπές σε Αίγιο, Γαστούνη και Μεσολόγγι

Κλοπές σε Αίγιο, Γαστούνη και Μεσολόγγι

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αρκετές κλοπές σημειώθηκαν σε Αίγιο, Γαστούνη και Μεσολόγγι. Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείς Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες διέρρηξε κατάστημα καφετέρια στο Αίγιο και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αξίας (300) ευρώ, ένα  κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Επίσης:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δυο ημεδαποί, ηλικίας  16 και 15 ετών, διότι σήμερα τα ξημερώματα, στην  Γαστούνη και στο Βαρθολομιό, ενεργώντας από κοινού με δυο ακόμα ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 22 ετών, επιβαίνοντας σε κλεμμένο αυτοκίνητο, διέπραξαν μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα οι δράστες επιβαίνοντας στο αυτοκίνητο που είχε αφαιρέσει  ο 22χρονος, χθες τα ξημερώματα, από περιοχή της Αμαλιάδας, μετέβησαν σε κατάστημα στο Βαρθολομιό και με την χρήση πέτρας αποπειράθηκαν να το διαρρήξουν. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού κατέσχεσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και θα το αποδώσουν στον ιδιοκτήτη του, ενώ παράλληλα βρήκαν στο εσωτερικό του μια ταμειακή μηχανή, που είχαν αφαιρέσει οι δράστες από κατάστημα στα Δουνεϊκα Ηλείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Τέλος,

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Μεσολογγίου, της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 20 και 20 ετών, διότι σε περιοχή της Ναυπακτίας, με την μέθοδο της απασχόλησης,  αφαίρεσαν από οδηγό φορτηγού δημόσιας χρήσεως, που το είχε σταθμεύσει προσωρινά, ένα τσαντάκι ώμου, που περιείχε το πορτοφόλι του, το  χρηματικό ποσό των -55- ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα.

Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις