Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστημονικό συνέδριο λογοθεραπείας στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

Επιστημονικό συνέδριο λογοθεραπείας στο ...

Από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019 - Ξεκινούν 6/11 οι διαλέξεις του τμήματος Φιλολογίας με θέμα της πρώτης διάλεξη τον Έντγκαρ Άλαν Πόε

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος θα πραγματοποιήσει το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019.

Η δυναμική συμμετοχή επιστημόνων προερχόμενων από ποικίλα γνωστικά πεδία της Λογοθεραπείας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προσδίδει κύρος στην πλέον σημαντική εκδήλωση της επιστήμης της Λογοθεραπείας στην Ελλάδα. Καλύπτοντας όλα τα επιστημονικά πεδία της Λογοθεραπείας, το Συνέδριο επιδιώκει να αναδείξει τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα που προκύπτουν από τη συνεργασία με κοινό στόχο την πληρέστερη αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με το λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα: https://www.synedrioselle.gr/

COLLOQUIUM ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Οι διαλέξεις του Colloquium Νεοελληνικής και Συγκριτικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της ειδίκευσης Νεοελληνικής Φιλολογίας και του Εργαστηρίου Αρχειακών Τεκμηρίων και Τύπου, συνεχίζονται με επιτυχία κατά το χειμερινό εξάμηνο 2019 - 2020.

Η 1η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00-20.30 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών (2ος όροφος), όπου η κ. Χριστίνα Ντουνιά, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, (Τμήμα Φιλολογίας, ΕΚΠΑ) θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Ο Ε.Α. Πόε και η λογοτεχνία της Décadence» με συνομιλήτρια την κ. Κατερίνα Κωστίου, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας (Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών). Πληροφορίες: http://eatt.philology.upatras.gr/, http://enesfupatras.blogspot.com/

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ

Ο 3ος κύκλος ανοιχτών εισαγωγικών εργαστηρίων στο Ψυχόδραμα ξεκινά  το Νοέμβριο, με σκοπό τη δημιουργία Εκπαιδευτικής Ομάδας στην Πάτρα. Το 1ο εισαγωγικό διήμερο εργαστήρι ψυχοδράματος του 3ου κύκλου θα διεξαχθεί στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2019, στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Πάτρας.

 Τα Εργαστήρια απευθύνονται  σε αυτούς που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στη μέθοδο του Ψυχοδράματος, αλλά και σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε βιωματική ομάδα προσωπικής ανάπτυξης. Η εκπαίδευση γίνεται σε συνεργασία με το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ), μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος – FEPTO (Federation of European Psychodrama Training Organization και πληροί όλα τα  κριτήρια εκπαίδευσης  της FEPTO.

Πρόγραμμα εργαστηρίου:

Σάββατο 16 Νοεμβρίου : 10.30 – 17.30, Κυριακή 17 Νοεμβρίου : 9.30 – 16.30.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.psychodrama.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις