Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Για τους λάτρεις του ράλι & όχι μόνο έρχεται 14/11 η ταινία "Κόντρα σε όλα"

Για τους λάτρεις του ράλι & όχι μόνο...

Αφορά αληθινή ιστορία και παίζουν οι Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πηγαίνουν «Κόντρα σε Όλα» στη νέα ταινία του 56χρονου Τζέιμς Μάνγκολντ «Le Mans '66» που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Η ταινία «Κόντρα σε Όλα - Le Mans '66» που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 30 Αυγούστου στο Φεστιβάλ του Telluride στο Κολοράντο στις ΗΠΑ, αναμένεται να βγει στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου σε διανομή από την Odeon ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Οι Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα», την αξιοσημείωτη πραγματική ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού επαγγελματία οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι έδωσαν μάχη ενάντια στις επιχειρηματικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής, καθώς και τους προσωπικούς τους δαίμονες για να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την αυτοκινητοβιομηχανία Φορντ και να αναλάβουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φεράρι στον περίφημο αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966. Τελικώς παρήγαγαν το Ford GT40 και έγραψαν ιστορία.

Στη διάρκειας δυόμιση ωρών ταινία παίζουν και οι Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Tracy Letts, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone και Ray McKinnon.

Το φιλμ θα το δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture