Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξημερώματα έδωσε… δικαιώματα- Νεαρός «ξέσπασε» σε οχήματα στην Πάτρα

Ξημερώματα έδωσε… δικαιώματα- Νεαρός «ξέ...

Προκάλεσε φθορές σε μηχανάκια και Ι.Χ.

 

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα στην Γεροκωστοπούλου και τη Ρήγα Φεραίου της Πάτρας από νεαρό που ξέσπασε πάνω σε μηχανάκια, Ι.Χ. αλλά και… δέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το νεαρό άτομα πραγματικά ευρισκόμενος σε «άλλο κόσμο» παρέσερνε ότι έβρισκε μπροστά του χωρίς να ενδιαφέρεται για τις ζημιές που προκαλούσε σε ξένες περιουσίες. Όπως μας αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες πέταγε κάτω μηχανάκια, άλλα τα χτυπούσε και τα έριχνε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές.

Το καταστρεπτικό του έργο ξεκίνησε από το κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και επεκτάθηκε μέχρι την Αγίου Ανδρέου με το μένος του να εκτονώνεται ακόμα και στα δέντρα τα οποία χτυπούσε με δύναμη. Τελικά, στο πέρασμά του, προκάλεσε φθορές σε τουλάχιστον 4-5 μηχανάκια και Ι.Χ. οι ιδιοκτήτες των οποίων αναζητούσαν να δουν τι συνέβη.

Ορισμένοι συμπολίτες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την στιγμή του φώναξαν να σταματήσει, άλλοι αποπειράθηκαν να τον σταματήσουν, μάταια όμως. Ο νεαρός διέφυγε τρέχοντας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν καταγραφεί ανάλογα περιστατικά. Μάλιστα κάποιοι εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται πρωταγωνιστής να ήταν το ίδιο άτομο.

Τώρα φυσικά, όσοι υπέστησαν τις φθορές στα οχήματά τους, αναζητούν τι θα κάνουν καθώς δεν μπορούν να αποζημιωθούν από τις ασφαλιστικές τους αλλά θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να τις αποκαταστήσουν….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις