Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Με ανοιχτήρι μπουκαλιών χτύπησε τον συμμαθητή του ο 16χρονος

Αμαλιάδα: Με ανοιχτήρι μπουκαλιών χτύπησ...

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με ανοικτήρι για μπουκάλια επιτέθηκε ο 16χρονος στο συμμαθητή του στην Αμαλιάδα, όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν που έχει κάνει το γύρο της χώρας. Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Αμαλιάδας όπου μαθητής μαχαίρωσε 15χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στην ωμοπλάτη και στον αγκώνα.

Το θύμα νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, με τραύματα στην ωμοπλάτη και στον αγκώνα. "Τα τραύματα έχουν αντιμετωπιστεί και δεν κινδυνεύει η ζωή του" δήλωση νωρίτερα στο thebest.gr η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων. Β. Γεωργιοπούλου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, σε σχολικό συγκρότημα σε περιοχή της Ηλείας, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 15χρονο ημεδαπό, ο οποίος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ο δράστης μετέβη το μεσημέρι αυτοβούλως στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου και συνελήφθη, ενώ παράλληλα παρέδωσε στους αστυνομικούς πολυεξάρτημα (ανοιχτήρι φιαλών, λεπίδα κ.λπ.) ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις