Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Παραδόθηκε ο νεαρός που μαχαίρωσε συμμαθητή του - Τί είπε στους αστυνομικούς

Αμαλιάδα: Παραδόθηκε ο νεαρός που μαχαίρ...

Εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα με τον πατέρα του

Παραδόθηκε ο νεαρός που μαχαίρωσε σήμερα συμμαθητή του στο προαύλιο Λυκείου της Αμαλιάδας. Πριν από λίγο εμφανίστηκε στην αστυνομία στην Ήλιδα Ηλείας, μαζί με τον πατέρα του.

Στο Καραμανδάνειο διακομίστηκε το θύμα, από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας στο οποίο πήγε αρχικά. Ο 15χρονος φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη και στον αγκώνα. "Τα τραύματα έχουν αντιμετωπιστεί και δεν κινδυνεύει η ζωή του" λέει στο thebest.gr η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων. Β. Γεωργιοπούλου. Τα τραύματα ήταν δύο και έχουν αντιμετωπιστεί. Είναι σε καλή κατάσταση αλλά παραμένει νοσηλευόμενος. Το παιδί έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ, προσθέτει η κ. Γεωργιοπούλου.

Αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο της Αμαλιάδας όπου μαθητής μαχαίρωσε 15χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στην ωμοπλάτη και στον αγκώνα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνένη το δυσαρέστο περιστατικό που αποκαλύπτει ότι μαθητής μπόρεσε να πάει σε σχολείο με μαχαίρι στην κατοχή του. Όπως πληροφορείται το thebest.gr υπάρχουν αναφορές ότι υπήρξς διαπληκτισμός μεταξύ των αγοριών και άλλες σύμφωνα με τις οποίες ότι το συμβάν έγινε σχεδόν αναίτια.

Η υπόθεση ερευνάται. Την ίδια ώρα πηγές μέσα από το σχολείο ανέφεραν στο newsit.gr, ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα.Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία.

 

Σοκαριστικό! Μαχαίρωσαν 15χρονο μέσα στο σχολείο στην Αμαλιάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις