Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM 2: Τι είπε η Νίνα Τζιβανίδου μετά την αποχώρησή της

GNTM 2: Τι είπε η Νίνα Τζιβανίδου μετά τ...

Νίνα από GNTM: «Η Κωνσταντίνα θέλει να φτάσει ψηλά στο παιχνίδι»

Τελικά, το «ταξίδι του GNTM» τελείωσε άδοξα για τη Νίνα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τη Σπυρούλα να έχει μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η Νίνα βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της στο σπίτι του GNTM.

Η μελαχρινή καλλονή αναφέρθηκε στο θέμα με τα φρούτα και τα τρόφιμα που «έκλεβε» και έκρυβε η καθεμία στο δωμάτιό της, ενώ σχολίασε και τη λιποθυμία της Μαρτίνας που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. «Τις δύο τελευταίες ημέρες δεν ήταν πολύ καλά» σχολίασε. «Το συζητήσαμε με τα κορίτσια ότι μπορεί να το έκανε στα ψέματα, όμως δε θέλω να σκέφτομαι έτσι» συμπλήρωσε.

Πώς της φάνηκαν οι πόζες που επέλεξε για τα κορίτσια η Κωνσταντίνα, η ίδια αισθάνθηκε αδικημένη; «Σίγουρα λειτούργησε στρατηγικά όμως δε με αδίκησε… Μου είπε ότι μου έδωσε μία φωτογραφία στην οποία πρέπει να χαμογελάω κι επειδή είχα δυσκολευτεί στην ντουζιέρα να βγάλω ένα φυσικό χαμόγελο, για αυτό μου την έδωσε για να με δυσκολέψει. Αλλά το έκανε σε όλα τα κορίτσια, όχι μόνο σε μένα!».

Πώς είδε το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα δυσκόλεψε ακόμα και τις φίλες της; «Στις FF έδωσε τις πιο δύσκολες πόζες… το περιμέναμε όλες. Η Κωνσταντίνα έδειχνε σημάδια ότι θέλει να φτάσει ψηλά στο παιχνίδι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί για αυτό πήγαμε όλες» απάντησε η Νίνα.

Το εκκολαπτόμενο μοντέλο μίλησε και για την πολυσυζητημένη Ελευθερία, το κορίτσι που πήρε από τους κριτές το golden pass. «Η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί, ακριβώς αυτό που βλέπετε… είναι πολύ αυθόρμητη. Στην αρχή παραξενεύεσαι αν αυτό που βλέπεις είναι αλήθεια γιατί σήμερα δε συναντάς τόσο αυθόρμητα άτομα».

Τέλος σχολίασε και το γεγονός ότι πολλές κοπέλες έκλαψαν κατά την αποχώρησή της, απαντώντας ουσιαστικά στην Κάτια που εξέφρασε την απορία γιατί έκλαιγαν κοπέλες που δεν ήταν κοντά της όπως η Όλγα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight