Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι κάνει την διατροφή της «διαλείπουσας» νηστείας

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι κάνει τ...

Το πρωί πίνει μόνο καφέ & αφεψήματα όπως από σέλινο

Η 50χρονη Ελληνοαμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον είναι μέσα στη λίστα των πιο διαδραστικών δημοσιοτήτων του Χόλιγουντ. Έτσι κάθε φορά που αποκαλύπτει κάτι από την καθημερινότητά της αυτό γίνεται viral.

 Σε συνέντευξη της, που έδωσε πρόσφατα σε ραδιοφωνικό σταθμό, η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε ότι ακολουθεί ένα ειδικό τρόπο διατροφής. «Ακολουθώ την διαλείπουσα νηστεία. Επομένως δεν τρώω τίποτα το πρωί και παρατήρησα μεγάλη διαφορά όταν αποφεύγω τις στερεές τροφές για 16 ώρες», αποκάλυψε.

Έτσι, μέχρι το πρώτο της γεύμα, η ηθοποιός πίνει μόνο αφεψήματα και καφέ. «Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί σηκώθηκα και ήπια ένα αφέψημα από σέλινο. Προτιμώ να πίνω τον καφέ μου πιο αργά». Προηγούνται οι ασκήσεις διαλογισμού που κάνει, το πρόγραμμα γυμναστικής και η βόλτα με το σκύλο της.

 Η Τζεν πρόσφατα μπήκε και στον κόσμο του Instagram κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς μέσα σε λίγες ώρες είδε τους ακολούθους της να ξεπερνούν τα 16 εκατ., ενώ η πρώτη της ανάρτηση, μία φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» όπως είναι σήμερα, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 14 εκατ. like.

Πάντως η λαμπερή ηθοποιός επισημαίνει ότι κανείς δεν πρέπει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα εάν προηγουμένως δεν έχει ενημερώσει και συμβουλευτεί τον γιατρό του για το αν μπορεί να το κάνει.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight