Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλος συναντήθηκε με τον διοικητή της Πυροσβεστικής

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλος ...

Στο Αίγιο

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δ. Καλογερόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Αιγίου κ. Γιαννόπουλο.

Η συνάντηση έγινε εν όψει της σύγκλισης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Στόχος των δύο πλευρών είναι να γίνει κατάλληλη προετοιμασία με σωστή συνεργασία του Δήμου και της Πυροσβεστικής ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά έκτακτες ανάγκες, -έντονα καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές, πλημμύρες κ.λ.π.-.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν ότι θα συνεργαστούν προς την κατεύθυνση της απόλυτης ετοιμότητας για την αντιμετώπιση όλων των παραπάνω, με στόχευση την ασφάλεια των  συμπολιτών.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την επαφή σημαντική, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το πολύ καλό κλίμα  που επικράτησε και σε συνεννόηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής, όρισε νέα συνάντηση για τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις