Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκινητικό το "αντίο" του Δημήτρη Σαρδελιάνου στον Νίκο Μηλιώνη

Συγκινητικό το "αντίο" του Δημ...

"Ξαφνικά μία δική σου πραγματικότητα γίνεται ανάμνηση"

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Fecebook αποχαιρετά τον φίλο του Νίκο Μηλιώνη ο συγκοινωνιολόγος Δημήτρης Σαρδελιάνος.

Διαβάστε τι έγραψε:  

"Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο είναι που ξαφνικά μία δική σου πραγματικότητα γίνεται ανάμνηση. Και όταν αυτή η πραγματικότητα ξεπερνά τα 35 χρόνια αυτό γίνεται και σκληρό αφού οι αναμνήσεις είναι αμέτρητες.

Τις τελευταίες μέρες μέσα σε όλο το τρέξιμο για την μεταφορά της σορού από εδώ στο Μπακού στην Ελλάδα, δύο ασήμαντες αναμνήσεις είναι αυτές που μου τριγυρίζουν συνέχεια στο μυαλό. Μία στην αρχή και μία στο τέλος αυτής της περιόδου που είμαστε μαζί.

Λοιπόν Σαρδελιάνε βλέπεις τις συζητήσεις και τις δηλώσεις στην Πάτρα με την Μεγάλη Περιμετρική. Καμία σχέση με το τι θα γίνει. Σου βρήκα θέμα να κάνεις διπλωματική. Τις επιπτώσεις όταν κατασκευαστεί που θα έχει στην κυκλοφορία στο κέντρο της Πάτρας. Την έχω ακόμα με την υπογραφή του. Που προέβλεπε ελάχιστη βελτίωση. Ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα. Όταν κατασκευάστηκε και είχαν περάσει 15 χρόνια από τότε, βγήκαμε με δικό μας κόστος και μετρήσαμε. Το αποφασίσαμε ένα βράδυ στο γραφείο ανάμεσα σε τσιγάρα και ουίσκι. Το είχαμε το χούι. Βλέπουμε τα αποτελέσματα και τρίβαμε τα μάτια μας. Δεν πιστεύαμε ότι θα είχαμε πέσει τόσο μέσα. Βγήκαμε οι δυο μας έξω να πανηγυρίσουμε. Σαν μικρά παιδιά.

Ανάμεσα στην δουλειά στο Μπακού συζητήσεις για αθλητικά. Πετάγομαι και εγώ παντελώς άνετος και άσχετος ταυτόχρονα, να εκφράσω γνώμη. Μήτσο (το σαρδελιάνε πλέον είχε εξαφανιστεί) όταν μιλάμε για αθλητικά εσύ δεν μιλάς. Εσύ για μουσική. Εντάξει Νίκο. Το βουλώνω.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ταξίδι. Αλλά θα καταλήξουμε στο ίδιο σημείο. Αυτό είναι σίγουρο. Και παρήγορο ταυτόχρονα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις