Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαρισμένοι Πατρινοί φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν το Νίκο Μηλιώνη

Σοκαρισμένοι Πατρινοί φίλοι και συνεργάτ...

Ο γνωστός συγκοινωνιολόγος και πολιτικός μηχανικός άφησε την τελευταία του πνοή στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν

Από το σοκ της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού Πατρινού συγκοινωνιολόγου και Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Μηλιώνη σε ηλικία 67 ετών προσπαθεί να συνέλθει η Πάτρα. Η είδηση οτι εξέπνευσε από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο του Μπακού στο Αζερμπαϊντζάν (τα τελευταία χρονιά συμμετείχε σε μεγάλα έργα στην Ευρώπη όπως πρόσφατα στο Μπακού) έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία.

 

 

 

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Μηλιώνη και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του.

 

Τα μέλη του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας εκφράζουν τη θλίψη τους

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο χαμό του Νικολάου Μηλιώνη Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού – Συγκοινωνιολόγου.

Ο συνάδελφος Νικόλαος Μηλιώνης υπήρξε εξαίρετο μέλος του ΤΕΕ/Δυτικής Ελλάδας. Ένας άνθρωπος αμέμπτου ηθικής και λαμπρός επιστήμων ο οποίος διατηρούσε για πολλά έτη ένα από τα καλύτερα, στο αντικείμενο του, τεχνικά μελετητικά γραφεία της πόλης με έντονη συμμετοχή σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων.

Ενεργό μέλος της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, άνθρωπος της ανανεωτικής αριστεράς από τα φοιτητικά του χρόνια με έντονη συνδικαλιστική δράση.

Με την απώλειά του η τεχνική επιστημονική κοινότητα της περιοχής χάνει ένα εκλεκτό μέλος της και η πόλη έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του.

"Αντίο" από το Νίκο Τσούκαλη

Συγκλονισμένος ο Γιώργος Ρώρος

Στο μήνυμά του στο διαδίκτυο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ώρα Πατρών" αναφέρει: "Άλλη μια απώλεια και η γενιά του Ρήγα Φεραίου και της Ανανεωτικής Αριστεράς γίνεται φτωχότερη.Τον Νίκο τον γνώρισα το 1977 όταν προσπάθησαμε να επανασυστησουμε το Ρήγα της Πάτρας μετά την διάσπαση της Β' Πανελλαδικης ήρεμη δύναμη, γνωστης της μαρξιστικής σκέψης, αναλυτής, ένας άνθρωπος που ήξερε νά ακούει από τότε στην ίδια πόλη,με συμβουλεύε για θέματα πολεοδομικού χαρακτήρα μια και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας.Το μαντάτο το πληροφορηθηκαμε κατα την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο εξεφρασε την θλίψη του χαρακτηριστικο της αποδοχής και του σεβασμού που ενεπνεε.Καλο ταξίδι Νίκο..."

Συλλυπητήρια από τη Σία Αναγνωστοπούλου

Το μήνυμα του Ηλία Γρηγόρη

Ο Ηλίας Γρηγόρης με δυο κουβέντες αποχαιρέτισε τον αγαπητό του φίλο γράφοντας: "Καλο ταξιδι συντροφε....Οι ξαφνικες απωλειας αγαπητων φιλων τελικα ειναι οι πιο επωδυνες....Γεια σου Νικολα..."

Θανάσης Κούστας: "Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος"

Ο Θανάσης Κούστας αναφέρει: "Έφυγε ξαφνικά ένας εξαίρετος επιστήμονας ακριβώς την στιγμή που τον χρειαζόμασυε στην πόλη. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του όταν ήμουν στο Δ.Σ. του ΟΛΠΑ και ο Νίκος έκανε το master plan του λιμανιού. Σπουδαίος συγκοινιωλογος και εξαιρετικός ως άνθρωπος και συμπολίτης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις