Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνηση για το θάνατο του παλιού μουσικού Μιχάλη Πασματζή

Συγκίνηση για το θάνατο του παλιού μουσι...

Έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια - Κηδεύεται τη Δευτέρα 21/10/2019 στον παλαιό ιερό ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην Πατραϊκή κοινωνία και ιδιαίτερα στους λάτρεις της μουσικής, η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια ο μουσικός και τραγουδιστής Μιχάλης Πασματζής. Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 4 το απόγευμα, στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου και θα ακολουθήσει η ταφή στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Λεύκας.

Αφήνει πίσω του, την αγαπημένη του σύζυγο Μαίρη, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο εκλιπών είχε διοργανώσει με τη σύζυγο του τέτοια εποχή, στις 30 Οκτωβρίου του 2015 μία όμορφη βραδιά – συνάντηση παλιών μουσικών της Πάτρας στην ψαροταβέρνα του Γιώργου Σιδέρη στην περιοχή Μουρτά, στην Παραλία Πατρών. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και το κέφι αμείωτο. Είχαν ακουστεί τραγούδια εποχής και όχι μόνο και οι παρευρισκόμενοι το είχαν κατευχαριστηθεί. Στην βραδιά εκείνη είχε μάλιστα παρευρεθεί και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Αρχοντίδης που είχε έρθει από την Αθήνα.

Στο βιβλίο του «Ένα αληθινό παραμύθι, οι μουσικοί της νύχτας στην Πάτρα» του Διονύση Μπονέλη υπάρχει αναφορά στον εκλιπόντα Μιχάλη Πασματζή.

Πιο συγκεκριμένα ο Δ. Μπονέλης γράφει, πως το "Ακταίον" έσφυζε από ζωή από το 1967 έως το ’70. Από εκεί πέρασαν πολλά μουσικά σχήματα, οι Sounds, ο Κόκοτας, οι Σολίστες, ο Λάκης Αλεξάνδρου, η Σαπουντζάκη και άλλοι. Ιδιοκτήτες του ήταν ο Μιχάλης Πασµατζής και ο Νίκος Κούφης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις