Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βολές Φωτήλα με αφορμή τη διέλευση του τρένου: "Θέλουν να με τελειώσουν"

Βολές Φωτήλα με αφορμή τη διέλευση του τ...

«Δεν θα γίνω υπάλληλος κανενός» αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ

Αναταράξεις στην τοπική Νέα Δημοκρατία σχετικά την υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα. Ως γνωστόν, ο νέος υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής έχει επί της ουσίας ακυρώσει τον προηγούμενο σχεδιασμό για την υπόγεια διέλευση του τρένου στις κατοικημένες περιοχές της πόλης, γεγονός που δεν βρίσκει σύμφωνο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Μάλιστα, το Σώμα στην πρόσφατη συνεδρίαση του, ενέκρινε ομόφωνα απόφαση με την οποία εναντιώνεται στην αλλαγή του σχεδιασμού και τάσσεται υπέρ της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Την απόφαση αυτή υπερψήφισαν και οι παρόντες στη συνεδρίαση δημοτικοί σύμβουλοι της υποστηριζόμενης από τη ΝΔ παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου.

Το γεγονός αυτό όπως φάνηκε, ενόχλησε τον προερχόμενο από το Ποτάμι, βουλευτή του κόμματος Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος δημόσια έχει ταχθεί υπέρ της επίγειας διέλευσης του τρένου.

Ο κ. Φωτήλας, μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στον ραδιοσταθμό Max FM δήλωσε δυσαρεστημένος από τον κ. Παπαδημάτο και τους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Σιαδήμα, Νίκο Θεοδωρόπουλο, Θεόδωρο Ξυλιά και Κωνσταντίνο Σβόλη που ψήφισαν υπέρ.

Τόνισε δε, ότι η στάση των δημοτικών συμβούλων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ είναι ένα ζήτημα που θα εξετασθεί εσωτερικά στο κόμμα.

Η δήλωση Φωτήλα προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό της τοπικής ΝΔ, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος να στείλει γραπτή ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι κάποιοι (χωρίς να τους κατονομάζει) θέλουν να τον τελειώσουν διότι τους «χαλάει τη δουλειά».

Η δήλωση του κ. Φωτήλα έχει ως εξής:

«Κάποιοι θέλουν να «τελειώνουν» με τον Φωτήλα. Να τον «βάλουν στα καλούπια τους». «Χαλάει» βλέπεις τη δουλειά. Προσπαθούν έτσι σε κάθε ειλικρινή και ουσιαστική τοποθέτησή μου για θέματα του νομού να αναζητήσουν συμμάχους - στα όνειρά τους - τον Πατραϊκό λαό, διαστρεβλώνοντας κατά το συμφέρον τους τα λεγόμενά μου. Αυτοί που – κι ας αναρωτηθεί ο κάθε Πατρινός και Αχαιός, γιατί φτάσαμε ως εδώ -, για χρόνια τώρα σιωπούν ή προβάλλουν λάθος ό,τι έγινε ή δεν έγινε στην Πάτρα. Όλοι γνωρίζουν τη συμφωνία των συμφερόντων πέρα από κόμματα και χρώματα που κράτησε την Αχαΐα μακριά από την ανάπτυξη. Δυστυχώς για όλους αυτούς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει άμεσο, τεκμηριωμένο και υλοποιήσιμο σχέδιο. Το ψέμα με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριακού Μητσοτάκη «έχει κοντά ποδάρια» και σύντομα ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Όσο οι Αχαιοί μου δίνουν το δικαίωμα να είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των Πατρινών αλλά και για όλων των Αχαιών και των Ελλήνων, τόσο δεν θα γίνω πολιτικός υπάλληλος και όργανο κανενός συμφέροντος.

Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί να γνωρίζουν ότι με την πολιτική ασχολήθηκα μεγάλος και είναι αργά για εμένα να αλλάξω αρχές και αξίες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις