Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φρίκη στη Φολέγανδρο - Κυρώσεις για τους μαθητές που σκότωσαν με κλωτσιές τυφλή γάτα

Φρίκη στη Φολέγανδρο - Κυρώσεις για τους...

Στη Φολέγανδρο

Σοκ προκαλεί η εικόνα δύο ανήλικων αγοριών στη Φολέγανδρο που κλώτσησαν μέχρι θανάτου μία τυφλή γάτα. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο  δείχνει καθαρά την απίστευτη βιαιότητα με την οποία φέρθηκαν στο άτυχο ζώο που βρέθηκε στο δρόμος τους.

Τώρα τα δύο αγόρια βρίσκονται με τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για την κακοποίηση ζώων (νόμος 4039/2012, άρθρα 16,20,21). Αντιμέτωποι με κυρώσεις είναι και οι γονείς τους

Εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση, όπως αναφέρει το protagon.gr,η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε εντολή να βεβαιωθεί και το διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ που προβλέπεται από τον νόμο, σε βάρος των γονέων.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε ξενοδοχείο του νησιού. Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε τον βασανισμό του ζώου από τις κραυγές του και όταν ρώτησε τα παιδιά τι είχε γίνει, της απάντησαν ότι μία αδέσποτη γάτα είχε πέσει στην άδεια πισίνα γειτονικού ξενοδοχείου.

Όταν βρήκε το ζώο νεκρό, η γυναίκα ανέτρεξε στις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας. Όπως φάνηκε στα βίντεο  τα δύο αγόρια κυνηγούσαν την τυφλή γάτα, πετώντας της πέτρες, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην άδεια πισίνα.

Στη συνέχεια  το ένα από τα δύο αγόρια άρχισε να το κλωτσάει με μανία στο κεφάλι μέχρι που το σκότωσε. Μάλιστα, όση ώρα χτυπούσε ο ανήλικος τη γάτα, ο φίλος του τον μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις