Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και άλλα είδη

Πάτρα: Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και...

26χρονος συνελήφθη για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο Έλληνες και συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 38 και 49 ετών, αντίστοιχα, καθώς και ένας 44χρονος αλλοδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, κοντά σε λαϊκή αγορά διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση, (592) είδη παρεμπορίου.

Σύλληψη αλλοδαπού  για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα 

 Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (47) πακέτα λαθραίων τσιγάρων καθώς και (1.400) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη  με καταδικαστική απόφαση

 Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 43χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



Σύλληψη για κλοπές


Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στα Άνω Λιόσια Αττικής, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Περιστερίου και του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής, ένας 26χρονος Έλληνας, διότι πριν από τρεις ημέρες στο Αγρίνιο, αφαίρεσε από Ελληνίδα το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ενώ αυτή πραγματοποιούσε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ στο Αγρίνιο.
Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει ακόμα δυο κλοπές σε βάρος δυο ηλικιωμένων γυναικών, πριν από έξι ημέρες, στο Αγρίνιο,  αφαιρώντας τους συνολικά (295) ευρώ.


Συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι και σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο Ελληνες, ηλικίας
58 και 57 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις