Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Cantina 89: Το street food «αλλιώς»

Cantina 89: Το street food «αλλιώς»

Handmade γεύσεις

Το καλοκαιράκι καλά κρατεί ακόμα και μια στάση για φαγητό κάπου έξω, ενδείκνυται αναμφίβολα! Top επιλογή η πρωτοπόρα Cantina 89, στην πλατειούλα Αγίου Γεωργίου, στο κάτω μέρος της Γούναρη, μέσα στο κέντρο της πόλης και μέσα στο πράσινο ταυτόχρονα.

Εκεί θα δοκιμάσετε street food ανώτερης ποιότητας και γεύσης, ολόφρεσκο και υγιεινό! Χάρη στα αγνά, ολόφρεσκα υλικά και τις handmade γεύσεις, το menu της Cantina 89 έγινε η απόλυτη επιλογή σε όσους λιγουρεύονται το street food αλλά δε διαπραγματεύονται την ποιότητα στο φαγητό τους.

Το team της Cantina 89 προτείνει νόστιμα και προσιτά πιάτα, αλλά καθόλου «τυποποιημένα»,  αφού όλα παρασκευάζονται τη στιγμή της παραγγελίας, διατηρώντας όλα τους τα συστατικά.  Λαχταριστά burgers και sandwich της αμερικάνικης κουλτούρας, πρωτότυπες, χορταστικές σαλάτες αλλά και δημιουργικές συνταγές με πολυεθνικές επιρροές προσελκύουν φανατικά κόσμο κάθε ηλικίας. Πρόσφατα μάλιστα, ξεκίνησε να διατίθεται και το ειδικό, ελαφρύ μενού «Lyfe», με έμφαση στα θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν ενέργεια, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση στον οργανισμό.

Το υγιεινό, «γρήγορο» φαγητό, που είναι πλέον ένα ισχυρό, παγκόσμιο food trend, προσφέρεται  και στην πόλη μας σε έναν «φρέσκο», μοντέρνο χώρο, με νεουορκέζικο deco style εσωτερικά αλλά και ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον για όσους προτιμούν την πλατεία.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το λαχταριστό μενού εδώ και απολαύστε το στην Πλ. 28ης Οκτωβρίου 14 ή στον χώρο σας τηλεφωνώντας στο 2610 311511

www.cantina89.gr

FB: Cantina89

instagram: cantina89

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life