Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πατρινός Νίκος Πολυδερόπουλος είναι 32 ετών και έχει κάνει δύο σχέσεις στη ζωή του!

Ο πατρινός Νίκος Πολυδερόπουλος είναι 32...

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ο Πατρινός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο σοβαρές σχέσεις στη ζωή του.  Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ορφέα στο «Τατουάζ» και έκτοτε έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το μεσημέρι της Δευτέρας και μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε πως:

«Όταν είμαι σε σχέση είμαι ήρεμος. Όταν είμαι ελεύθερος κάνω ό,τι θέλω. Όταν όμως κατ' επιλογή είμαι σε μια σχέση είμαι εκεί. Έχω κάνει δύο σοβαρές σχέσεις, αλλά ήμουν μικρός. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, προς τα εκεί οδεύω πια στην ηλικία που είμαι, στα 32».

Σχετικά με τις ακραίες αντιδράσεις από θαυμάστριες, ο ίδιος είπε: «Τότε με τον ρόλο μου έγραφαν "πότε θα 'ρθεις να με σκοτώσεις", "θα ήθελα να είμαι το επόμενό σου θύμα"» ενώ για τα μηνύματα των γυναικών που δέχεται παραδέχθηκε: «Στέλνουν τόσες γυμνές φωτογραφίες... Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια. Δεν είμαι κατά αλλά ειδικά με αυτό το γυμνό δεν είναι όμορφο.  Καλύτερα να μου πει κάτι...».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight