Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Στράτος Αποστολάκης & Στράτος Τζώρτζογλου στην πρεμιέρα της ταινίας "Ντιέγκο Μαραντόνα"

Οι Στράτος Αποστολάκης & Στράτος Τζώ...

Έγινε την περασμένη Δευτέρα στο σινέ-Ανδόρα στην Αθήνα - Η ταινία του Ασίφ Καπάντια ξεκίνησε να παίζεται από την Πέμπτη 10/10

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στον κινηματογράφο «Ανδόρα» στην Αθήνα, η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ντιέγκο Μαραντόνα» του βραβευμένου Ασίφ Καπάντια όπου κεντρικό πρόσωπο του φιλμ είναι ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου που πλέον εργάζεται ως προπονητής.

Η αξιόλογη ταινία που έχει πάρει θετικές κριτικές, κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας από την Πέμπτη 10/10 σε διανομή από την Weird Wave.

Στο πάνελ που προηγήθηκε της προβολής της πρεμιέρας, συμμετείχαν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την ταινία, τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τη μυθολογία που τον ακολουθεί αλλά και για τις προσωπικές τους εμπειρίες μαζί του οι: Βασίλης Σαμπράκος (δημοσιογράφος, Διευθυντής gazzetta.gr), Μάνος Σταραμόπουλος (δημοσιογράφος, αναλυτής διεθνών υποθέσεων, Μέλος ΠΣΑΤ) Στράτος Αποστολάκης (παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής) και ο Χρήστος Μήτσης (κριτικός κινηματογράφου) ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Μένεγος.

Στο κατάμεστο από κόσμο κινηματογράφο Ανδόρα παρευρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του καλλιτεχνικού χώρου. Μεταξύ άλλων οι: Νικόλας Παππάς (διεθνής μπασκετμπολίστας ΠΑΟ), Στράτος Τζώρτζογλου (ηθοποιός) και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακού και Ατρόμητου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, να θυμίσουμε είχε υποδυθεί έναν ποδοσφαιριστή στην "Φανέλα με το νούμερο 9" του Παντελή Βούλγαρη στα τέλη της δεκαετίας του '80.

Ο 55χρονος σήμερα, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μας Στράτος Αποστολάκης κατάγεται από το Αγρίνιο.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight