Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται τον Δεκέμβριο στις αίθουσες η παιδική animation ταινία "Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες"

Έρχεται τον Δεκέμβριο στις αίθουσες η πα...

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα

Τον Δεκέμβριο αναμένεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon η ταινία ψηφιακού animation «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες - Spies in Disguise» σε σκηνοθεσία Nick Bruno και Troy Quane.

Στην πρωτότυπη κόπια στα αγγλικά ακούγονται οι Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Rachel Brosnahan, Karen Gillan, κ.α.

Στο φιλμ «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες» που στις ΗΠΑ θα βγει τα Χριστούγεννα, ο σούπερ κατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλαντ) είναι εντελώς αντίθετοι. Ο Λανς είναι αεράτος, εντυπωσιακός και κάπως κυριλέ. Ο Γουόλτερ πάλι…όχι.

Αλλά ότι στερείται ο Γουόλτερ σε κοινωνικότητα το υπερκαλύπτει με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά του, δημιουργώντας τρομερές εφευρέσεις, που χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές αποστολές του. Αλλά όταν τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς θα πρέπει ξαφνικά να βασιστούν ο ένας στον άλλο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και αν αυτό το περίεργο ζευγάρι δεν μπορέσει να γίνει ομάδα, ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει.

Οι ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ είναι μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων που λαμβάνει χώρα στον επικίνδυνο και λαμπερό κόσμο των κατασκόπων, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture