Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Γελοιότητα χωρίς τέλος - Προκαταρτική μετά τις δηλώσεις Παπαδημητρίου για «χασισοκαπνό» στο Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ: Γελοιότητα χωρίς τέλος - Προκατα...

Πως σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ την εξέλιξη

Για άνευ ορίων «αυτογελοιοποίηση» της κυβέρνησης, κάνουν λόγο κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης «για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί "χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου"».

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την "κανονικότητα", αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Όπως σημειώνουν, «πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί "χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου". Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Liberation», η οποία έκανε αφιέρωμα στο αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, χρησιμοποιώντας για τίτλο στο θέμα της «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Στο άρθρο μάλιστα ανέφερε πως ο νυν πρωθυπουργός είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, καθώς η οικογένεια Μητσοτάκη έχει κυριαρχήσει για δεκαετίες στην κεντρική πολιτική σκηνή και η νίκη του Κυριάκου σηματοδοτεί την επιστροφή των δυναστειών (Παπανδρέου ή Καραμανλή) που κυβέρνησαν τη χώρα με τη σειρά τους για περισσότερο από μισό αιώνα ενώ επισημαίνει πως οι οικογένειες αυτές έγιναν σύμβολα νεποτισμού και πελατειακών σχέσεων που έχουν καταστρέψει τη χώρα.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ κατά των ανταποκριτών του ξένου τύπου, λέγοντας ότι «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις