Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την Τρίτη στο Πολύεδρο «Ταξιδεύοντας» σε Βραζιλία, Αργεντινή & Ουρουγουάη

Την Τρίτη στο Πολύεδρο «Ταξιδεύοντας» σε...

Θα περιγράψουν τις εντυπώσεις τους η Ιωάννα Παπαγεωργίου & ο Νικόλαος Γαρμπής

Αυτή την  Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, συνεχίζεται η ενότητα “Ταξιδεύοντας με τους φίλους μας…” και αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, θα  «ταξιδέψουμε» στη Λατινική Αμερική, σε Βραζιλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη, με τους φίλους Νικόλα Γαρμπή  και  Ιωάννα Παπαγεωργίου  που  επισκέφτηκαν τις  χώρες  αυτές,  ένα  χρόνο πριν.

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο  θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στο  πολύχρωμο Ρίο ντε Τζανέιρο, στο Σάο Πάολο, το  επιχειρηματικό κέντρο όλης της Νότιας Αμερικής, στους καταρράκτες Ιγκουασού, τους ογκωδέστερους του κόσμου, στο εξευρωπαϊσμένο Μπουένος  Άιρες και στην Ουρουγουάη, αυτή την  όαση σταθερότητας και πολιτισμού.

*Ο κύκλος εκδηλώσεων «ταξιδεύοντας  με τους  φίλους μας…»  θα συνεχιστεί και κάθε Τρίτη θα ταξιδεύουμε σε άλλους τόπους.

Η  Ιωάννα Παπαγεωργίου είναι Ιστορικός του Θεάτρου και επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο  Νικόλαος Γαρμπής είναι ποιητής, δημοσιογράφος,  συνταξιούχος Γεωπόνος - Πολιτικός Μηχανικός.

Η εκδήλωση έχει οριστεί για τις 20.30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture