Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινούν οι εκπαιδευτικές δράσεις στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Ξεκινούν οι εκπαιδευτικές δράσεις στο Μο...

Για τη νέα ακαδημαική χρονιά 2019-2020

Ξεκινούν οι Εκπαιδευτικές Δράσεις του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019 - 2020, στη μόνιμη έκθεση του ΜΕΤ «Οι τηλεπικοινωνίες στη ζωή μας». Το Μουσείο είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 -14.00, εκτός από τις επίσημες αργίες και είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Οι σχολικές ομάδες, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να  συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές δράσεις του ΜΕΤ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του Μουσείου (τηλ.: 2610 996732, 969972, 969973) προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του ΜΕΤ::https://www.facebook.com/pages/Museum-of-Science-and-Technology/109823479058588

Ο UP FM ξεκίνησε τις ζωντανές εκπομπές

Στο μεταξύ την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκίνησαν οι ζωντανές εκπομπές του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών από τη συχνότητα 103.7 MHz και βέβαια από το διαδίκτυο στη διεύθυνση upfm.upatras.gr, μετά την ανάπαυλα των καλοκαιρινών διακοπών και της εξεταστικής περιόδου.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός UP FM πλαισιώνεται από ένα υψηλού επιπέδου πολιτιστικό δυναμικό που έχει σκοπό την προώθηση και προαγωγή της πολιτιστικής, εκπαιδευτικής, ερευνητικής και συλλογικής δράσης της Πανεπιστημιακής κοινότητας, και η απήχησή  του εκτείνεται πλέον και πέραν των στενών γεωγραφικών ορίων της Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις