Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν σ...

Η σχετική εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Αστήρ στις 28/9/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των σχολείων Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Επτανήσων, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού και Γυμνασίου και στον 29ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Δεκάδες μαθητές παρευρέθησαν στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα και παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα βραβεία και τους επαίνους που κατέκτησαν, παρουσία των γονέων και των εκπαιδευτικών τους, υποσχόμενοι να προσπαθούν να επιτυγχάνουν όλο και υψηλότερους στόχους.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ. – Ένωσης Ελλήνων Φυσικών εκπροσώπησαν η Γενική Γραμματέας Κλειδέρη Παρασκευή και τα μέλη Σκούφη Βασιλική και Αναγνωστάκης Εμμανουήλ. Οι συνάδελφοι πειραματιστές, μέλη της Dream Team Πάτρας, Μποτσάκης Γεώργιος και Φιλιππάκης Θεόδωρος εντυπωσίασαν τους μαθητές όλων των τάξεων με τα πειράματα που παρουσίασαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι καθηγητές Δελέγκος Νικόλαος και Λαμπρόπουλος Άγγελος, εκ των εκπροσώπων της Ε.Ε.Φ. στην Αχαΐα και στην Ηλεία αντίστοιχα. Την άψογη οργανωτική επιμέλεια είχε ο καθηγητής Ανδρέας Ζέρβας, Διευθυντής του ΣΔΕ – Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας και Βάρδας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, δίνονται συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και η ευχή να συνεχίσουν δημιουργικά, με δράσεις που καλλιεργούν την αριστεία και επιβραβεύουν τους καλύτερους, αναδεικνύοντας πάντα την ομορφιά της Φυσικής.

Η φωτ. εστάλη από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις