Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρεμβάσεις στα Ψηλαλώνια και άλλες πλατείες για να μην ξαναπέσουν κλαδιά το χειμώνα

Παρεμβάσεις στα Ψηλαλώνια και άλλες πλατ...

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι παρεμβάσεις στο πράσινο των Υψηλων Αλωνίων

Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο  προγραμματισμένων παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες του Δήμου μας, προχωρά σε σχετικές εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα στο κλάδεμα δέντρων, αλλά και στον γενικότερο καθαρισμό της πλατείας.

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν παρεμβάσεις στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ο δήμος θα προχωρήσει σε εργασίες πρασίνου στην πλατεία μετά το περιστατικό πτώσης μεγάλου κλαδιού σε τέντα καφετέριας προ ημερών, προκειμένου να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες ενόψει χειμώνα.

Ο Δήμος θα ξεκινήσει την κοπή κλαδιών δέντρων της πλατείας. Οι παρεμβάσεις του θα γίνουν σε δέντρα που είναι γερασμένα κι έχουν εξαντλήσει τον χρόνο ζωής τους με την προοπτική αυτά να αντικατασταθούν, αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση όπου δεν διευκρινίζεται τι είδος χλωρίδας θα πάρει τη θέση της γηρασμένης.

Από το Τμήμα Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι εργαζόμενοι του Τμήματος, την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από τις 7:30 το πρωί, έως τη 1 το μεσημέρι,  θα προχωρήσουν σε εργασίες κλαδέματος δέντρων με καλαθοφόρο όχημα στην οδό Σωτηριάδου και Παντοκράτορος (πάνω από το Αρχαίο Ωδείο).

Οι οδηγοί παρακαλούνται να μην σταθμεύσουν στους συγκεκριμένους δρόμους τα οχήματά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις