Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια  

Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στην 6η Υγειο...

Συναντήθηκε με τον Γιάννη Καρβέλη

 

Τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα επισκέφθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον νέο διοικητή και φίλο κ. Γιάννη Καρβέλη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την 6η ΥΠΕ.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Καρβέλη για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και τον σχετικό σχεδιασμό - προγραμματισμό των ενεργειών που κάνει με πρωταρχικό μέλημά του τη φροντίδα των ασθενών.

Ο κ. Καρβέλης επισήμανε το δύσκολο έργο ενός διοικητή μιας τόσο μεγάλης υγειονομικής περιφέρειας, αλλά δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει, αφού θα έχει σύμμαχο όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας στην προσπάθειά του αυτή.

Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχαρίστησε τον διοικητή για την ενημέρωση και συμφώνησε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αναταχθεί η υγεία στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Τόνισε στον κ. Καρβέλη ότι σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται δίπλα του παρέχοντάς του συμβουλές από την πολύχρονη ενασχόλησή του με την υγεία ως αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις