Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

16χρονος για την απόπειρα αυτοκτονίας: Το μετανιώνω ήμουν πολύ φορτισμένος

16χρονος για την απόπειρα αυτοκτονίας: Τ...

Εξήγησε τι του συνέβη  

 

Μετανιωμένος για την απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του εμφανίζεται μιλώντας για πρώτη φορά, ο 16χρονος μαθητής Λυκείου της Πάτρας ο οποίος προκάλεσε πανελλήνιο ενδιαφέρον με την περιπέτεια που πέρασε.

Ο 16χρονος οι γονείς του οποίο κατήγγειλαν το περιστατικό σωματικής και πνευματικής βίας εναντίον του μίλησε στο ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:  

«Το συγκεκριμένο παιδί είπε για τη μητέρα μου ότι είναι ζώο. Με ενόχλησε, εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα μέσα στην τάξη. Ήταν θέμα αξιοπρέπειας. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα.

Το Σάββατο βλέπω ένα μήνυμα που είχε στείλει μια φωτογραφία ντροπιαστική και από κάτω έγραψε «ο Τέλης και η μάνα του». Ήταν ότι χειρότερο.

Δεν ήμουν δειλός. Εμένα δεν μ’ αρέσει η βία, πιστεύω ότι ο διάλογος είναι το μεγαλύτερο όπλο για λύσει κάποιος τα προβλήματά του. Ντράπηκα πάρα πολύ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Αναφορικά με την απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του ο 16χρονος είπε τα εξής: «Ζητάω συγνώμη γιατί είχα θολώσει. Όποιο βρεθεί σε μια θέση όπως η δικιά μου, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ενημερώσει τους γονείς του και τους δασκάλους του για να τον βοηθήσουν… Το μετανιώνω απλά ήμουν πολύ φορτισμένος εκείνη την στιγμή και ζητάω συγγνώμη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις