Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Άρμι Χάμερ, η Ντακότα Τζόνσον και αμέτρητες κατσαρίδες στο «Wounds»

Ο Άρμι Χάμερ, η Ντακότα Τζόνσον και αμέτ...

Η ταινία είχε παιχθεί στο φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα

Μετά τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα και στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες, η νέα ταινία του Μπαμπάκ Ανβαρί ετοιμάζεται για το Hulu, την Αμερικανική υπηρεσία συνδρομής βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης Μπαμπάκ Ανβαρί που εντυπωσίασε πριν 2 χρόνια με το «Στη Σκιά του Φόβου» τώρα παραδίδει την πρώτη του αγγλόφωνη ταινία με ένα εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό δίδυμο, τον 33χρονο Αμερικανό σταρ Άρμι Χάμερ του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου» και την 30χρονη Ντακότα Τζόνσον.

Στο σκοτεινό σύμπαν του «Wounds», όπως τιτλοφορείται η νέα του αυτή ταινία, ένας μπάρμαν που μοιάζει να έχει μια υπέροχη ζωή, θα βυθιστεί σε ένα σκοτεινό δαίδαλο αποτρόπαιων μυστικών όταν ένα βράδυ μετά από έναν βίαιο καυγά στο μπαρ όπου δουλεύει θα βρει ένα παρατημένο κινητό τηλέφωνο.

Θέλοντας να ανακαλύψει τον κάτοχό του θα «σκρολάρει» στα περιεχόμενα του και τα όσα θα δει θα τον εκπλήξουν με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Κι αυτή δεν θα είναι παρά η αρχή της βουτιάς του στο σκοτάδι αφού σύντομα θα αρχίσει να λαμβάνει ενοχλητικά μηνύματα, όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr. Η ταινία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις όπως…κατσαρίδες.

Η Hulu είναι μία κοινή επιχείρηση με την Walt Disney, την 21st Century Fox, την Comcast μέσω της NBC Universal και από τις 10 Αυγούστου 2016, της Time Warner.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture