Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Αχαΐα ενισχύεται με… 0 Αστυνομικούς!  

Η Αχαΐα ενισχύεται με… 0 Αστυνομικούς!     

Έντονη αντίδραση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

 

Κανένας νέος Αστυνομικός δεν έρχεται στην Αχαΐα. Αυτή είναι η απόφαση του Κατώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αυτή η απόφαση έχει ως αποτέλεσμα την μη πλήρωση των ουσιαστικών κενών οργανικών θέσεων που έχει ο Νομός που είναι εκατοντάδες αν δεν υπολογίσουμε τα πλασματικά αποτελέσματα που έχει φέρει η κατάργηση των 6.700 οργανικών θέσεων που έγινε το 2013.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σε κάθε περίπτωση για άλλη μια φορά οι κυβερνόντες αδιαφόρησαν για την ανάγκη αστυνόμευσης που έχει η ¨επαρχία¨ εγκλωβίζοντας το μεγάλο μέρος του Αστυνομικού Προσωπικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Πάτρα παραμένει μια μεγαλούπολη με πολλά προβλήματα στον τομέα της Αστυνόμευσης, με υποστελέχωση υπηρεσιών που αδυνατούν ακόμα και ένα περιπολικό όχημα να παρέχουν στην περιοχή ευθύνης τους, με απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων και ελλιπή εξοπλισμό.

Καταγγέλλουμε αυτή τη απόφαση του Συμβουλίου, και με την αρωγή των εκπροσώπων της περιοχής μας στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που επανειλημμένα έχουμε ζητήσει, θα επιμείνουμε και θα αναμένουμε το συντομότερο δυνατό την ουσιαστική ενίσχυση με προσωπικό της περιοχής μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις