Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποβολή για τον μαθητή που χτύπησε τον 16χρονο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Αποβολή για τον μαθητή που χτύπησε τον 1...

Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στη διεύθυνση του σχολείου του

Με τριήμερη αποβολή τιμωρήθηκε ο μαθητής που φέρεται να χειροδίκησε εναντίον συμμαθητή του και να εμπνεύστηκε τη διαπόμπευσή του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα ο 16χρονος να αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής οδηγήθηκε στη διεύθυνση του σχολείου η οποία αποφάσισε να το επιβάλει την ανώτατη τιμωρία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το παιδί φέρεται να παραδέχθηκε ότι χειροδίκησε κατά του συμμαθητή του και ότι έγιναν ειρωνικές σε βάρος του αναρτήσεις στο internet. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του 16χρονου το παιδί, την Κυριακή προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του.

Ευτυχώς όμως το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας υποψίασε τους γονείς. Ο πατέρας του έτρεξε στην ταράτσα και αντίκρισε το παιδί του στην άκρη της ταράτσας να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

Η μητέρα του 16χρονου, μίλησε για τον ξυλοδαρμό αλλά και την διαπόμπευση του γιού της, μέσω του διαδικτύου από τους συμμαθητές του.

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού, οι πρώτες μέρες στο σχολείο κύλησαν καλά. «Ο γιος μου στην κυριολεξία "πετούσε". Ήταν πολύ ευχαριστημένος τόσο από τους καθηγητές του όσο κι από τους νέους του συμμαθητές. Έκανε εύκολα φιλίες, ήταν πάντα πάρα πολύ καλός μαθητής, κανένα σύννεφο δεν διακρινόταν τότε στον σχολικό του ορίζοντα», λέει η μητέρα του και συνεχίζει: «Φιλικές σχέσεις ανέπτυξε και με τον διπλανό του, τον Θ., ένα παιδί που φοιτά στο εν λόγω σχολείο παρότι μένει αρκετά μακριά από αυτό. Ένα παιδί που έμελλε να μεταμορφωθεί στον εφιάλτη του δικού μου παιδιού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις