Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής η πρεμιέρα του "Ανήλικοι στην Αίθουσα" - Ανάρπαστα τα εισιτήρια

Το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής η πρεμιέρ...

Από 2/10 ξεκινά ως preview η προβολή της ταινίας στο Odeon Όπερα στην Αθήνα & από 3/10 σε όλους τους κινηματογράφους & στην Πάτρα

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Τριάντη θα γίνει στο πλαίσιο του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, ως η φετινή ταινία λήξης, η ελληνική πρεμιέρα της νέας πολυαναμενόμενης ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα - Adults in the Room». Μάλιστα όπως λέγεται, ήδη οι προσκλήσεις και τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη προβολή που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Κώστα Γαβρά και των λοιπών συντελεστών του φιλμ έχουν εξαντληθεί.

Η ταινία θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 σε διανομή από την ODEON και θα την δούμε και στην Πάτρα.

Στο μεταξύ για τους πιο ανυπόμονους, η ταινία θ’ αρχίσει να παίζεται ως preview αποκλειστικά στο Odeon Όπερα στην οδό Ακαδημίας από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Πίσω από κλειστές πόρτες, διαδραματίζεται μια παγκόσμια ιστορία:

Εκείνη ενός λαού παγιδευμένου σε ένα κολοσσιαίο χρέος.

Μια επιβεβλημένη λιτότητα ενάντια στην ανθρωπότητα και την επιβίωση.

Μια ιστορία όπου ο καθένας παίζει το δικό του ρόλο, όπου οι χαρακτήρες δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, αλλά καθοδηγούμενοι από τις συνέπειες της δικής τους αντίληψης για το τι είναι σωστό να κάνουν.

Μια ασφυκτική παγίδα όπου οι ήρωες οδηγούνται στη διχόνοια.

Μια αρχαία ελληνική τραγωδία στη σύγχρονη εποχή.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο βιβλίο του πρώην υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο Χρήστος Λούλης ενώ τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Η ταινία έχει ήδη προβληθεί στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας και στο 67ο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας.

Στο διαφημιστικό πόστερ πάντως της ταινίας φιγουράρει μόνον ο Χρήστος Λούλης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture