Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Η κοροϊδία για το τρένο δεν έχει τελειωμό…

Νίκος Νικολόπουλος: Η κοροϊδία για το τρ...

Πληρώνουμε, άραγε, την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα; αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του

O επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» Νίκος Νικολόπουλος την ακόλουθη δήλωση: «Η ουσία είναι ότι χάνουμε και αυτό το τρένο… Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, η «φωνή» δηλαδή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, μας …καταυποχρέωσε, αφού ανήγγειλε από το βήμα του 7ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου  ότι «πάσχει το θέμα της υπογειοποιησης γιατί έχει τεράστιες δυσκολίες, ενώ η χρηματοδότηση είναι ακόμη άγνωστη».

Τα έλεγα εδώ και χρόνια, εντός και εκτός Βουλής. Τα είπα  και προεκλογικά με έμφαση δημοσίως, αλλά και επιτοπίως, στους εκπροσώπους όλων των φορέων της Βόρειας Πάτρας, τότε που όλοι οι άλλοι μιλούσαν με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για υπογειοποίηση και ταχεία ολοκλήρωση του έργου. 

Ήμουν ο κακός και ο αιρετικός.. Ας αρχίσουν τώρα το τρέξιμο, τις συσκέψεις, τις επισκέψεις στην Αθήνα, τις επαφές και τα παρακάλια…

Τζάμπα κόπος. Τι περισσότερο χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι στήνει μπλόκα η Κυβέρνηση στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος; Ακύρωσε την ίδρυση της Νομικής Σχολής, μεθόδευσε την καθυστέρηση των έργων στην Πατρών – Πύργου και τώρα «εκτροχιάστηκε» το τρένο. Δεν υπάρχουν λεφτά για υπογειοποίηση και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου «αγόρασε χρόνο» και προανήγγειλε νέο κύκλο διαβουλεύσεων. Πληρώνουμε, άραγε, την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα; Ό,τι και αν ισχύει, το γεγονός είναι ότι η Πάτρα, η Αχαΐα και η Δυτική Ελλάδα, δεν αναγράφονται στην αναπτυξιακή ατζέντα της Κυβέρνησης.

Θλίβομαι για την Τρίτη στην σειρά αρνητική εξέλιξη σε μείζονα ζητήματα της Πάτρας  και της ευρύτερης περιοχής. Ας αρχίσουν να θλίβονται και οι παραπλανημένοι συμπολίτες  και συμπατριώτες μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις