Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τους... Αχαιούς τα έβαλε ο Δήμαρχος Πύργου, αφορμή η Νότια Χάραξη

Με τους... Αχαιούς τα έβαλε ο Δήμαρχος Π...

Διαφωνεί με την ανακίνηση του θέματα

Επίθεση κατά των μελών της συντονιστικής επιτροπής για την Νότια Χάραξη της Πατρών-Πύργου στο κομμάτι από το Μιντιλόγλι μέχρι την Κάτω Αχαΐα εξαπολύει ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Τα μέλη της Επιτροπής συναντήθηκαν, εντός της εβδομάδας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και ανακίνησαν τον θέμα με αφορμή την ειλημμένη, κατά πώς φαίνεται, απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, να επαναδημοπρατήσει στο σύνολό του το έργο.

Ο δήμαρχος Πύργου εκτιμά ότι η ανακίνηση  για την νότια χάραξη κινείται προς την κατεύθυνση της ακύρωσης του έργου.

Με δήλωση του στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος δήλωσε πως: «Δυστυχώς επαληθευόμαστε και στις λεπτομέρειες των κινήσεων. Πληροφορήθηκα, μέσω δημοσιευμάτων, ότι Αχαιοί παράγοντες με αφορμή την παρακίνηση του θέματος από εμάς στον Πύργο αλλά και των δηλώσεων Κυβερνητικών στελεχών επαναφέρουν το σενάριο περί νότιας χάραξης στο Πάτρα – Πύργος.

Ένα ενδεχόμενο που θα πρέπει να υπενθυμίσω πως είχε απορριφθεί από το προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας αλλά και από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η ανακίνηση από την πλευρά της Πάτρας για την νότια χάραξη κινείται προς την κατεύθυνση της ακύρωσης του έργου!

Αυτό που έχω να πως είναι πως εμείς κάναμε την αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και θα συνεχίσουμε την Παρασκευή στην Αμαλιάδα, καθώς και σε άλλα Δημοτικά Συμβούλια του νομού, μαζί με το ΕΒΕ Ηλείας, τα Εργατικά Κέντρα, τους Επιστημονικούς Φορείς και Συλλόγους αλλά και με τον πιο δυνατό σύμμαχο που δεν είναι άλλος από τον Λαό της Ηλείας! Θα δώσουμε έναν πραγματικό αγώνα σε όλα τα επίπεδα για να αποδείξουμε ότι η πρωτοφανής καθυστέρηση στην υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος οφείλεται σε παρασκηνιακές συμφωνίες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις