Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στις 13,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στις 13,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ

Διεύρυνση της «ψαλίδας» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί κατά 5,5 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές, και εκτόξευση της διαφοράς ΝΔ – αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παράσταση νίκης στις 55 μονάδες είναι μερικά από τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse, της πρώτης μετά τις εκλογές και τη ΔΕΘ, που παρουσιάστηκε στα Νέα του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Παράλληλα, το 54% των ερωτώμενων χαρακτηρίζει θετικά τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα ποσοστά των κομμάτων:

ΝΔ: 39,5%

ΣΥΡΙΖΑ: 26%

ΚΙΝΑΛ: 6%

ΚΚΕ: 4,5%

ΜΕΡΑ25: 4%

Ελληνική Λύση: 3%

 

«Προς την σωστή κατεύθυνση η Ελλάδα»

Ειδικότερα, το 64% των ερωτώμενων συνολικά πιστεύουν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα το τελευταίο εξάμηνο πηγαίνουν σε σωστή κατεύθυνση (23% σίγουρα σε σωστή – 41% μάλλον σε σωστή). Ενώ το 29% σε λάθος κατεύθυνση (17% μάλλον σε λάθος – 12% σίγουρα σε λάθος).  7% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

Συγκριτικά, στην έρευνα Απριλίου το 30% των ερωτηθέντων συνολικά θεωρούσε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή κατεύθυνση ενώ το 61% ότι πηγαίνουν σε λάθος.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις