Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα υπόσχεται ηρεμία και επιτυχία, και θα πρέπει να είστε σίγουροι γι αυτό! Θα διαπιστώσετε ότι όλες οι δουλειές σας θα ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία. Η αισιοδοξία επανέρχεται στα επαγγελματικά σας και θα έχετε την διάθεση να επικοινωνήστε και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας. Το σημαντικό ωστόσο σημείο που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι η διατροφή σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τη παραγωγικότητα σας σήμερα, αρκεί να   παραμείνετε επικεντρωμένοι στα καθήκοντα σας. Εντούτοις, μπορεί να μπείτε  στον πειρασμό να συμμετέχετε σε συζητήσεις κουτσομπολίστικου περιεχομένου, που θα σας αποσυντονίσουν τελείως. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να σκεφτείτε σοβαρά πώς να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας και να απαλλαγείτε από περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να αμφιβάλει για τις ικανότητες ή τα προσόντα σας σήμερα. Ίσως να έχετε μια συνάντηση με ένα ζηλόφθονο άτομο που θα σας βάλει σε πειρασμό να το βάλετε στη θέση του. Η μέρα μπορεί να έχει θετική έκβαση, εάν εστιάσετε στις τρέχουσες υποθέσεις, χαμογελάσετε στον ζηλόφθονο και δοκιμάσετε εναλλακτικές διαδρομές για τους στόχους σας, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, φίλοι Καρκίνοι, να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή! Σε πιθανές συζητήσεις οι αντιδράσεις θα είναι θετικές απέναντι σας. Στα οικονομικά, ωστόσο, χρειάζεται μια προσεκτική προσέγγιση. Αποφύγετε τους ανθρώπους που σας υπόσχονται γρήγορο πλουτισμό, καθώς κινδυνεύετε από απατεώνες!

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε κάποιους απολογισμούς δράσης! Είναι απαραίτητο να ορίσετε μελλοντικά ορόσημα στη ζωή σας. Μην απορρίψετε αβασάνιστα ριζικές αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν δεν σας ικανοποιεί η τρέχουσα δουλειά σας, μην φοβάστε να αδράξετε μια ευκαιρία για επαγγελματική ανεξαρτησία ή να αναζητήσετε μια άλλη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι Παρθένοι, σήμερα μπορεί να λάβετε σημαντικά νέα! Και τα νέα αυτά  θα αφορούν πιθανότητα τις οικογενειακές συναλλαγές ή την οικονομική σας κατάσταση γενικά. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της μέρας είναι, ότι σήμερα μπορεί να θέσετε τα θεμέλια μιας φιλίας με πρώην εχθρούς. Σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο δεν προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιο σας αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας μπορεί να χαρακτηρίζεται από μονοτονία, που θα οφείλεται κυρίως στην  απάθεια σας και την έλλειψη κινήτρων να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ωστόσο, αν έχετε προγραμματίσει κάτι πραγματικά σημαντικό για σήμερα, καλό θα ήταν να ξεφύγετε από την παθητική σας στάση με κάθε δυνατό τρόπο για να μην δυναμιτίσετε μια προσπάθεια που πιθανόν να χρειάστηκε χρόνο και κόπο για να φτάσει στο σημείο αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οποιοδήποτε είδος ομαδικής εργασίας είναι ευπρόσδεκτη ευλογία για σας σήμερα! Θα μπορέσετε να βγείτε ευκολότερα από την απάθεια σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ιδέες που θα δώσουν πνοή στην δημιουργικότητα ή την επιχειρηματικότητά σας. Η βραδιά υπόσχεται έντονη ρομαντική διάθεση και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σας ή τη καριέρα σας είναι πιθανά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καλύτερος σας φίλος, ένας συνάδελφος, ο  συνεργάτης ή το ταίρι σας θα σας αναγκάσει να είστε προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η μέρα μπορεί να σας προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ή ακόμη και τρελή εμπειρία. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει πραγματικά, παρά να διασκεδάσετε σε θορυβώδη και πολύβουα πάρτι. Οι αδέσμευτοι έχετε πολύ καλές πιθανότητες να κάνετε μια γνωριμία που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλούς Υδροχόου η σημερινή μέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα να κατανοήσετε τις προθέσεις των αγαπημένων σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από αυτούς να καταδικάσει τις ιδέες σας και να εκφράσει κριτική για τις ενέργειες σας. Μην βιαστείτε να έρθετε σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι διασκεδαστική.

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας αυτή η μέρα θα μοιάζει με «περιπέτεια» , γεμάτες με δράσεις και συμπράξεις. Πιθανότατα δε, αυτές οι δράσεις να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρείτε την από μακρού αναμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα ή  να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους!

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being