Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Λουτράκι! Δόθηκε ολονύκτια μάχη με τις φλόγες- ΦΩΤΟ

 Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Λουτράκι! Δόθηκ...

Η φωτιά είναι ορατή από όλη την Κορινθία

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στο Λουτράκι. Η φωτιά ξεκίνησε από τον Άγιο Φανούριο και πολύ γρήγορα, λόγω και των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, επεκτάθηκε στα Γεράνεια.

Η φωτιά είναι ορατή από όλη την Κορινθία ενώ η στάχτη έχει φτάσει μέχρι την Βόχα. Λόγω της κρίσιμης κατάστασης στο Λουτράκι ωκρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του Όσιου Παταπίου, του Προφήτη Ηλία καιτου Αγίου Γεράσιμου. Έτσι και έγινε αρχικά μεμονωμένα\ και στην συνέχεια με Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κορινθίας.

Αυτή την ώρα φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία στο Λουτράκι και σήμερα θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση και η πορεία της πυρκαγιάς.  Τα εναέρια μέσα αποχώρησαν το βράδυ και βρήκαν και πάλι σήμερα στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν συνολικά 108 πυροσβέστες, 23 οχήματα και 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν ένα μηχάνημα έργου του Ελληνικού Στρατού και τέσσερις υδροφόρες της Περιφέρειας και του δήμου.

Φωτ.:eurokinissi

Ολονύχτια μάχη των πυροσβεστών με τις διάσπαρτες εστίες στο Λουτράκι

Νέες εστίες πυρκαγιάς στην Αττική αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς παρέμειναν σε εξέλιξη η σοβαρότερη από τις σημερινές πυρκαγιές στο Λουτράκι.

Το βράδυ κέντρο της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε για μια ακόμα πυρκαγιά στην Δυτική Αττικής και ειδικότερα στα Μέγαρα, στην περιοχή Χάνι Δερβενίου, όπου σπεύδουν δυνάμεις προκειμένου να την αντιμετωπίσουν γρήγορα, καθώς αυτή την ώρα έχουν πέσει οι άνεμοι, γεγονός που διευκολύνει τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Στο σημείο βρέθγκαν  39 πυροσβέστες με 11 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, προσπαθώντας να ελέγξουν την πυρκαγιά πριν πάρει διαστάσεις.

Μικρότερες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στον Άγιο Στέφανο προς Αφίδνες, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και στον Μαραθώνα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις