Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαξεβάνης: Η Μαρέβα Μητσοτάκη πρέπει να απαντήσει πού βρήκε η εταιρεία της 720.000 ευρώ!

Βαξεβάνης: Η Μαρέβα Μητσοτάκη πρέπει να ...

Το δημοσίευμα στην εφημερίδα documento και το μήνυμα στους αναγνώστες

Για δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη -ενώ είχε στο ταμείο της 10.000- κατέβαλε 720.000 ευρώ, για να αγοράσει το σπίτι του Βολαταίρου κάνει λόγο σε μήνυμα του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα προς τους αναγνώστες της εφημερίδας “documentο” αναφέρει:

Στο φύλλο της Κυριακής, 15ης Σεπτεμβρίο αποκαλύπτουμε πως η σύζυγος του πρωθυπουργού, έφτιαξε μια εταιρεία στη Γαλλία με μόλις 10.000 ευρώ κεφάλαιο και ταυτοχρόνως η εταιρεία κατέβαλε 720.000 ευρώ μετρητά (πέραν του δανείου 900.000 ευρώ που επίσης καταβλήθηκε) για να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου. Δηλαδή η εταιρεία που είχε στο ταμείο της 10.000 ξαφνικά κατέβαλε με ένα μαγικό τρόπο 720.000 ευρώ.

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Είναι όμως σύζυγος πολιτικού και μάλιστα πρωθυπουργού και πρέπει να απαντήσει πώς βρίσκεται με χρήματα που στα χαρτιά δεν υπάρχουν και ποιοι είναι οι κατά καιρούς offshore χρηματοδότες της. Δεν είναι δικές μας απαιτήσεις αλλά του νόμου και της ηθικής.

Ξέρουμε πως θα μας επιτεθούν και θα μας κατηγορήσουν ότι χτυπάμε τα γυναικόπαιδα γιατί θέλουμε να χτυπήσουμε τον Μητσοτάκη. Πως είμαστε γι αυτό άθλιοι και άνανδροι.

Η έρευνά μας αποκαλύπτει στοιχεία για τα οποία ο πρωθυπουργός πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Έτσι απαιτεί ο νόμος, όχι εμείς. Ποιοι χρηματοδοτούν και γιατί το πρωθυπουργικό ζεύγος; Οι απαντήσεις δεν είναι ικανοποίηση περιέργειας αλλά Δημοκρατίας.

Ξέρουμε πως η αποκάλυψη θα θαφτεί, δεν θα παίξει σε κανάλια και sites, θα εξαφανιστεί από το διαδίκτυο. Σε καλώ να βοηθήσεις στη διάδοση της είδησης ώστε να αναγκαστούν να δώσουν απαντήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει τι ισχύει με τη Μαρέβα ως πρόσωπο, αλλά αυτό που προσπαθούν να παγιώσουν ως κανονικότητα και συνήθεια. Αν δεν σε ενοχλεί το τέρας, αναρωτήσου μήπως εξοικειώνεσαι μαζί του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight