Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της και το παιδί με τον Άστον Κούτσερ που δε γεννήθηκε!

Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της και το ...

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού στο βιβλίο για τη ζωή της

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η Ντέμι Μουρ σχετικά με την προσωπική της ζωή και την σχέση της με το αλκοόλ και τις ουσίες.

Η 56χρονη ηθοποιός γράφει ένα νέο βιβλίο και σε αυτό περιέχει αποκαλύψεις που είναι σοκαριστικές. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Εκτός από το γεγονός του βιασμού όμως, η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της σχέση της με τον Άστον Κούτσερ είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

Η σχέση με τον Άστον Κούτσερ και η αποβολή 

Στα 42 της χρόνια η ηθοποιός έμεινε έγκυος ωστόσο στη συνέχεια απέβαλε. Τότε ήταν η αρχή της σχέσης τους, ωστόσο αργότερα όταν παντρεύτηκαν προσπάθησαν ξανά να κάνουν παιδί αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μετά την αποβολή η ηθοποιός βρήκε παρηγοριά πάλι στο αλκοόλ, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν.

Το 2005 το ζευγάρι παντρεύτηκε και προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Μάλιστα θα έδιναν το όνομα Τσάπλιν Ρέι. Το 2011 το ζευγάρι χώρισε, μόλις η ηθοποιός έμαθε πως εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της.

Για την σχέση τους ανέφερε, πως μαζί του ζούσε τα δεύτερα νιάτα της, πολύ καλύτερα από ότι και όταν η ίδια ήταν 20 ετών.

 

Το βιβλίο της Ντέμι Μουρ για τη ζωή της κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου

Σήμερα η ηθοποιός είναι στα καλύτερα της! 

 Ποζάρει για γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper's Bazaar και όλοι αναφωνούν: «Η γυναίκα "το 'χει" ακόμα»!

Το τεύχος Οκτωβρίου του Harper’s Bazaar αποκαλύφθηκε την Πέμπτη και στο εξώφυλλο έχει την Ντέμι Μουρ γυμνή να κάθεται δίπλα σε μια πισίνα, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τη στάση του σώματός της και φορώντας μόνο ένα γιγάντιο ψάθινο ροζ καπέλο και ένα διαμαντένιο βραχιόλι.

«Τα πέταξα όλα για το τεύχος Οκτωβρίου του Harper's Bazaar», έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram όπου ανέβασε την σχετική φωτογραφία, ενώ ο τίτλος του εξωφύλλου γράφει: «Να είσαι στα καλύτερά σου σε κάθε ηλικία» και «Δείχνει καλύτερα γυμνή».

Η ηθοποιός ποζάρει για το περιοδικό Harper's Bazaar

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight