Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στην Περιφέρε...

Συναντήθηκε με τον Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συνεργάτες του

 

Τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε την Τετάρτη, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

"Ο βουλευτής συναντήθηκε διαδοχικά με τον νέο Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κ. Χαράλαμπο Σακελλαρόπουλο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνα Ζαΐμη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που άπτονται της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες για τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους και τον σχετικό σχεδιασμό - προγραμματισμό των ενεργειών που κάνουν για την αντιμετώπισή τους.

Κοινή πεποίθηση είναι πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί με συγκριτικά πλεονεκτήματα τα εξαιρετικά αγροτικά της προϊόντα, το μεγαλύτερο υδάτινο δυναμικό στην Ελλάδα καθώς και το προστατευόμενο από διεθνείς συνθήκες φυσικό περιβάλλον. Έχει επίσης εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό – αποτελούμενο και από νέες και νέους -, που οικοδομούν ένα σύγχρονο τοπίο καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης και στους τρεις νομούς.

Ο Ιάσονας Φωτήλας τόνισε στους συνομιλητές του ότι θα βρίσκεται δίπλα τους στην προσπάθεια να ανατάξουν την Περιφέρεια - και δη την Αχαΐα - και να την οδηγήσουν εκεί που της αξίζει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις