Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας ή δεν μπορούν να σας φέρουν κατάθλιψη. Το βράδυ κάντε κάποια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, ώστε να αποβάλετε το στρες της μέρας. Το δεύτερο μισό της ημέρας, αντίθετα, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις. Υπάρχει η ευκαιρία για νέες γνωριμίες και περίεργα ταξίδια…

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι σήμερα δεν πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζουν νέες ιδέες. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλοί Δίδυμοι θα επιδείξουν σήμερα ηρωισμό! Ίσως υποκινήσετε μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσετε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια σας με τις αρχές ή να επικρίνετε κάποιον από την οικογένεια σας. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να φανείτε τυχεροί από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσετε με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψετε μια συμφωνία ή να βρείτε μια ιδέα, για το πώς θα κατακτήσετε την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον. Είναι πιθανό κάποιοι να δημιουργήσετε κάποιες χρήσιμες επαφές ή να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν την συναισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας η μέρα θα φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας! Είναι πιθανό να υπάρξουν λαμπρές ιδέες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην οικονομική ευημερία και την επαγγελματική επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια μελανά σημεία στην σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε την συμφιλίωση παρά την ανοιχτή αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δώστε επίσης περισσότερη προσοχή στην υγεία σας! Ο οργανισμός σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να ξεκινήσουν ένα ενδιαφέρον φλερτ με άτομο του αντίθετου φύλου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αναζητήσετε νέες δημιουργικές ιδέες και είναι πολύ πιθανό να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κάποιες πόρτες που χτυπάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ανοίξουν ενώ δεν το περιμένατε. Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα θέλατε, αλλά η αποζημίωση  σας μπορεί να είναι σημαντική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι μεταξύ σας θα θελήσετε σήμερα να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Πριν πάρετε τα όπλα, θα πρέπει να σταθμίσετε προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματος σας. Προς το τέλος της ημέρας αυξάνεται η πιθανότητα εκπλήξεων στην προσωπική σας ζωή.  Ίσως να κάνει την εμφάνιση του ένα άτομο που δεν έχετε δει από την παιδική σας ηλικία …

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αυθόρμητες κινήσεις δεν συνιστώνται σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας. Είναι πιθανό κάποιος να σας κάνει μια δελεαστική πρόταση, αλλά θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο project για να συμμετάσχετε. Ακόμα κι αν υπόσχεται άμεσα και μεγάλα κέρδη, επιδείξτε προσοχή και σύνεση. Η προσωπική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται σήμερα από ηρεμία και θα αποτελεί το ασφαλές σας καταφύγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλοί μεταξύ σας θα είστε απασχολημένοι με την επίλυση γραφειοκρατικών ζητημάτων. Υπάρχει μια πιθανότητα να ολοκληρώσετε επιτυχώς σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, να λάβετε ένα επιδόματα που επιδιώκατε ή να απαλλαγείτε από μακροχρόνιες δυσκολίες με το νόμο. Σήμερα ωστόσο μην σας περάσει καν από το μυαλό να τεντώσετε το σχοινί στον τομέα των συναισθηματικών…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματικός τομέας θα αποτελέσει πηγή ανησυχίας για σας, φίλοι Υδροχόοι. Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματα σας να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα ή κάποιες υπάρχουσες χρόνιες ασθένειες θα επιδεινωθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείτε τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η προσοχή σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας. Γενικά, συνιστάται να περάσετε όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης. Καθώς φτάνετε στο τέλος της ημέρας, χαρείτε τη χαλάρωση με μια παθητική δραστηριότητα.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being