Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη το οθωμανικό παλάτι Τσιραγάν της Κωνσταντινούπολης

Καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη το οθωμα...

Στις όχθες του Βοσπόρου

Το διάσημο Çırağan Palace Kempinski που λειτουργεί εντός του οθωμανικού παλατιού Τσιραγάν στις όχθες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη ψηφίστηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το «Καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης» στα φετινά World Travel Awards, το πιο σημαντικό γεγονός της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Το Τσιραγάν, η κατασκευή του οποίου χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, είναι το μοναδικό οθωμανικό αυτοκρατορικό παλάτι και ξενοδοχείο στο Βόσπορο, το οποίο αποτελούσε θέρετρο των σουλτάνων. Βρίσκεται στις όχθες του Βόσπορου και με θέα στην ασιατική ήπειρο, προσφέρει την αίγλη ενός αυθεντικού οθωμανικού παλατιού, αποτελώντας ένα σύμβολο της Κωνσταντινούπολης από την αρχή της λειτουργίας του.

Μεταξύ των πολλών σημαντικών βραβείων, φέτος το Çırağan Palace Kempinski συνέχισε την ετήσια παράδοση του στις βραβεύσεις κερδίζοντας επίσης τα βραβεία ως «Το κορυφαίο ξενοδοχείο της Τουρκίας 2019» και ως «Η κορυφαία σουίτα ξενοδοχείου της Τουρκίας 2019» για την ένδοξη σουίτα Sultan του ξενοδοχείου.

Η επιτυχία αυτή πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Γενικό Διευθυντή του Çırağan Palace Kempinski, Ralph Radtke που είναι ένα από τους πιο έμπειρα στελε΄χη της βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας σε ανάλογα ξενοδοχεία-σύμβολα σε περισσότερες από 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life