Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπάκινχαμ: Ουίλιαμ- Χάρι διαφωνούν και στις… νταντάδες

Μπάκινχαμ: Ουίλιαμ- Χάρι διαφωνούν και σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Προέκυψε ζήτημα με τις στολές, ο «μικρός» δεν θέλει πρότυπα Μαίρη Πόπινς στο σπίτι

Ακόμα ένα ενδεικτικό γεγονός που αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές αντιλήψεις στο παλάτι προέκυψε στη βρετανική βασιλική φαμίλια. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ όπως γνωστοποιήθηκε αλλάζουν τα δεδομένα στην ένδυση της νταντάς του μικρού Αρτσι, λέγοντας πως δεν επιθυμούν παραδοσιακή στολή, επειδή στο σπίτι τους δεν ζουν όπως στη Μαίρη Πόπινς. Το ζευγάρι, αναζητώντας προσωπικό πήρε αποστάσεις από τις συνήθειες των Ουίλιαμ και Κέιτ. Ο Χάρι ήταν μάλιστα εκείνος που απαίτησε η νταντά να μην φοράει στολή. Ετσι, στις πρόσφατες διακοπές τους στο σπίτι του Ελτον Τζον στη Νότια Γαλλία, η κυρία που τους συνόδευε με το μωρό, φορούσε καθημερινά, «κανονικά» ρούχα.

Όπως ανέφερε γνωστός δημοσιογράφος των βασιλικών κύκλων ο Χάρι είπε πως «δεν ζουν σαν τη Μαίρη Πόπινς και έχουν ένα φυσιολογικό νοικοκυριό». Κατά τη Daily Mail αυτό οφείλεται στο στενό δεσμό του Χάρι με τη νταντά του Τουίγκι, την οποία προσέλαβε ο Κάρολος μετά το θάνατο της Νταιάνα και ουδέποτε φόρεσε στολή.

Ουίλιαμ και Κέιτ πάντως ακολουθούν το πρωτόκολλο της ειδικής ενδυμασίας στη ντυαντά τους ονόματι Μαρία. Το θέμα συζητήθηκε και στην τηλεόραση όπου σχολιάστηκε πως δεν είναι θέμα ότι θέλουν να της επιβάλουν τη στολή, απλά παίζει έναν ρόλο, μπροστά στους φωτογράφους πρέπει να φαίνεται ότι είναι η νταντά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight