Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 3 Οκτωβρίου βγαίνει στη χώρα μας το "Ενήλικοι στην Αίθουσα" του Κ. Γαβρά

Στις 3 Οκτωβρίου βγαίνει στη χώρα μας το...

Μπορεί οι πρώτες κριτικές εντυπώσεις να μην ήσαν ενθαρρυντικές, ωστόσο περιμένουν πολλοί για να δουν την συγκεκριμένη ταινία

Το επίσημο δελτίο Τύπου για τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Ελληνογάλλου, πολυβραβευμένου κινηματογραφικού δημιουργού Κώστα Γαβρά βγήκε καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα, έρχεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους. Πιο συγκεκριμένα η πολιτικού ενδιαφέροντος και θεματικής ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2019 σε διανομή της ODEON και θα την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου και ήδη προβάλλεται το διαφημιστικό τρέιλερ.

Η επίσημη πρεμιέρα του φιλμ έγινε πριν από λίγες μέρες στο 76ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας ενώ θα είναι και η ταινία λήξης των 25ων Νυχτών Πρεμιέρας στην Αθήνα το Σάββατο 28/9/2019.

Λίγα λόγια για την ταινία «Adults in the Room»:

Πίσω από κλειστές πόρτες, μια ανθρώπινη τραγωδία εξελίσσεται. Ένα παγκόσμιο θέμα, μια ιστορία ανθρώπων παγιδευμένων σε ένα απρόσωπο δίκτυο εξουσίας. Οι σκληροπυρηνικές συναντήσεις του Eurogroup επιβάλλουν στην Ελλάδα μια δικτατορία λιτότητας δίχως να νοιαστούν για την επιβίωση των Ελλήνων. Μια κλειστοφοβική παγίδα δίχως διαφυγή ασκεί πίεση στους πρωταγωνιστές των διαπραγματεύσεων ώστε να προκαλέσει διχόνοια μεταξύ τους. Μια τραγωδία σύμφωνα με την αρχαία ελληνική έννοια όπου οι χαρακτήρες δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, αλλά καθοδηγημένοι από τις συνέπειες της δικής τους αντίληψης για το τι είναι σωστό να κάνουν.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο βιβλίο του πρώην Υπουργού των Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Παίζουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Χρήστος Λούλης, η Βαλέρια Γκολίνο, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture