Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με ανανεωμένο τιμ επιστρέφει 16/9 στην πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1 ο Γ. Παπαδάκης

Με ανανεωμένο τιμ επιστρέφει 16/9 στην π...

Μαζί του θα είναι οι Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρης Χριστούλιας

Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται ήδη τις τελευταίες μέρες και προαναγγέλλει την πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί για την μακροβιότερη και ιδιαίτερα επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα» που επιστρέφει για 29η συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι ΑΝΤ1!

Ο βετεράνος πλέον Γιώργος Παπαδάκης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα,  θα καταγράφει πρώτος από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας και θα αναδεικνύει όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.

Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση όλων των γεγονότων από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Καθημερινά, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και ο Δημήτρης Χριστούλιας για να συζητούν με πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και έγκριτους καλεσμένους. Η δημοσιογραφική ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη ανανεώθηκε με παρούσα και την Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία κάλυψε την πρωινή ενημέρωση στον ΑΝΤ1 τις καλοκαιρινές μέρες στο πλάι του Νίκου Ρογκάκου και του Παναγιώτη Στάθη, με την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», οι οποίοι θα συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight