Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται τα "Angry Birds 2" στο θερινό σινέ-Κάστρο στο Ρίο - Συνεχίζεται ο Γ. Άλεν

Έρχονται τα "Angry Birds 2" στ...

Στις 9 με 11/9 θα προβληθεί ο "Διαβολάκος" με τον Ρομπέρτο Μπενίνι ενώ στις 12/9 έρχεται ο "Πύργος του Downton"

Δύο ταινίες θα προβάλλει από την Πέμπτη 5/9/2019 έως και την Κυριακή 8/9 το θερινό σινέ-Κάστρο στο Ρίο. Στις 20.15 θα παίζεται η νέα παιδική ταινία «Angry Birds: Η Tαινία 2» σε σκηνοθεσία: Θούροπ βαν Όρμαν που κάνει πρεμιέρα 5/9 στην Ελλάδα, η οποία ήδη στις ΗΠΑ έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 35 εκατ. δολάρια συν άλλα 58,5 εκατ. από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride, Peter Dinklage, Leslie Jones, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez και η Awkwafina.

Διάρκεια: 86 λεπτά

Είδος ταινίας: κινούμενα σχέδια.

Περίληψη

Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.

Το Angry Birds είναι δημοφιλές παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα.

Στην προβολή των 22:00 συνεχίζεται το νέο φιλμ του Γούντι Άλεν «Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» που έχει κάνει εμπορική επιτυχία στη χώρα μας.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκόμεζ, Τζουντ Λο, Ρεμπέκα Χολ, Σούκι Γουότερχαουζ, Λιβ Σράιμπερ, Ντιέγκο Λούνα, Κέλι Ρόρμπαχ.

Διάρκεια: 102 λεπτά

Περίληψη

Ο Γκάτσμπι (Τιμοτέ Σαλαμέ) και η Άσλεϊ (Ελ Φάνινγκ) ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ (Λιβ Σράιμπερ). Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής! Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν είναι μια υπέροχη ρομαντική κωμωδία με ένα καστ πολλών αστέρων.

Aπό τη Δευτέρα 9/9 έως και την Τετάρτη 11/9/2019 συνεχίζεται στην προβολή των 20.15 στο θερινό σινέ-Κάστρο στο Ρίο του «Angry Birds: Η Ταινία 2» ενώ στις 22:00 θα προβάλλεται η Ιταλική κωμωδία του 1988 «Ο Διαβολάκος», διάρκειας 101 λεπτών σε σκηνοθεσία του Ρομπέρτο Μπενίνι με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους Γουόλτερ Ματάου, Νικολέτα Μπράσκι. Ο Μπενίνι έφτασε έως τα Όσκαρ με το «Η ζωή είναι ωραία» το 1998.

Περίληψη

Ένας ιερέας απελευθερώνει άθελά του ένα δαίμονα κατά τη διάρκεια εξορκισμού, ο οποίος πλέον δεν θέλει να επιστρέψει στην κόλαση, αλλά να γευτεί τις χαρές της ζωής.

Τέλος από την Πέμπτη 12/9 έως και την Τετάρτη 18/9/2019 στις 22:00 θα προβάλλεται η κοινωνική ταινία «Ο Πύργος του Downton» σε σκηνοθεσία: Μάικλ Ένγκλερ. Πρόκειται για την κινηματογραφική ταινία συνέχεια της πολύ επιτυχημένης και πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς.

Ηθοποιοί: Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Κέβιν Ντόιλ,Τζόαν Φρόγκατ, Μάθιου Γκουντ, Χάρι Χάντεν-Πάτον, Ντέιβιντ Χέιγκ, Τζεραλντίν Τζέιμς, Ρόμπερτ Τζέιμς Κόλιερ, Σάιμον Τζόουνς, Άλεν Λιτς, Φίλις Λόγκαν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Σόφι ΜακΣέρα, Τάπενς Μίντλετον, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Λέσλι Νίκολ, Κέιτ Φίλιπς, Μάγκι Σμιθ, Ιμέλντα Στάντον, Πενέλοπε Γουίλτον.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Περίληψη

Η τηλεοπτική σειρά Ο Πύργος του Downton ακολούθησε τη ζωή της οικογένειας Κρόλεϊ και των υπηρετών που εργάστηκαν γι 'αυτούς στις αρχές του 20ου αιώνα σε ένα εξοχικό Βρετανικό Οίκο. Κατά τη διάρκεια των 6 κύκλων της, η σειρά κέρδισε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, κάνοντας το Downton Abbey την πρώτη μη Αμερικάνικη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Emmys – κερδίζοντας και ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως η τηλεοπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture