Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tα θανατηφόρα τροχαία που "λύγισαν" την Πάτρα, με διαφορά λίγων ωρών

Tα θανατηφόρα τροχαία που "λύγισαν&...

Η άσφαλτος βάφτηκε κόκκινη και οι δύο νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή

Δύο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορά λίγων ωρών, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, πιο συγκεκριμένα στην Ακτή Δυμαίων και στην Εύα. Το Σαββατοκύριακό η άσφαλτος βάφτηκε κόκκινη και η πόλη βυθίστηκε στο πένθος μετά το χαμό του Δημήτρη Φραγκάκη και του Αναστάσh Σκόνδρα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 23χρονος Δημήτρης Φραγκάκης οδηγούσε τη μηχανή του στην Ακτή Δυμαίων και κατευθυνόταν προς το κέντρο της Πάτρας Το τροχαίο έγινε στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Η μηχανή του άτυχου νέου συγκρούστηκε με τζιπ! Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό που παρέλαβε τον νεαρό βαρύτατα τραυματισμένο έχοντας όμως τις αισθήσεις του Δυστυχώς λίγο αργότερα στο νοσοκομείο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 23χρονος καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα

 

Τα ξημερώματα της Κυριακής το μηχανάκι που οδηγούσε ο 18χρονος Αναστάσης Σκόνδρας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην περιοχή της Εύας.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Δεν άντεξε και κατέληξε  στις 00.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλευόταν 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις