Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι καταστηματάρχες για τις δηλώσεις Παπαδημάτου

Οι καταστηματάρχες για τις δηλώσεις Παπαδημάτου

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής των Μεσογειακών στο στόχαστρο των επαγγελματιών εστίασης

Την έντονη αντίδραση των καταστηματαρχών εστίασης της Πάτρας προκάλεσε η στάση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Νίκου Παπαδημάτου. Η ανακοίνωση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής έχει ως εξής:

«Χθες σε τοπική ιστοσελίδα δημοσιεύθηκε δήλωση του προέδρου της Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων, κ. Νίκου Παπαδημάτου, δήλωση με την οποία απευθύνει έκκληση στους καταστηματάρχες εστίασης της πόλης να προσέξουν ούτως ώστε να μην υπάρξει κρούσμα δηλητηρίασης.

Τα καταστήματα εστίασης της πόλης (2.000 στον αριθμό) είναι αδειοδοτημένα και ελεγχόμενα από τις υγειονομικές υπηρεσίες αφενός και αφετέρου δεν έχουν καμία τέτοια φήμη.

Τα υπηρετούν 2.000 οικογένειες σκληρά εργαζομένων επιχειρηματιών,  αυτοαπασχολούμενων που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από δεκάδες προβλήματα για παρέχουν σωστό και ασφαλές φαγητό στους πελάτες τους.

Επίσης παρέχουν εργασία και σε 20.000 εργαζόμενους, πιστοποιημένους με βιβλιάρια υγείας και όλη την σχετική εκπαίδευση.

Θεωρούμε λοιπόν άστοχη, αχρείαστη, κακή και προσβλητική την δήλωση του κ. Παπαδημάτου προς τον μεγαλύτερο κλάδο της πόλης.

Φανταστείτε ο κάθε δημόσιος φορέας να παραινεί εκ προοιμίου επαγγελματικούς κλάδους για να προσέχουν στα θέματα ασφαλείας.

Ή φανταστείτε να είστε επισκέπτης στην πόλη που πραγματοποιούνται οι αγώνες και να διαβάσετε την δήλωση του προέδρου των αγώνων. Θα φύγετε!!!

Ο ΣΚΕΑΝΑ έχει ήδη εκδώσει οδηγίες στα μέλη του για να επιδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό προς τους επισκέπτες της πόλης.

Ο ΣΚΕΑΝΑ επίσης έχει φροντίσει μέσα από προγράμματα ΛΑΕΚ και ΕΦΕΤ, το προσωπικό των επιχειρήσεων να ειναι εκπαιδευμένο σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Επίσης θεωρούμε πως εν γένει η γαστρονομία στην πόλη μας, καθώς και το προφίλ των καταστημάτων μας είναι υψηλού επιπέδου.

Καλό θα ήταν λοιπόν ο κ. Παπαδημάτος να μην είχε κάνει τέτοια δήλωση και αντ' αυτού να φρόντιζε μόνο οι επισκέπτες να αποφύγουν καταστήματα όχι "σωστά" αδειοδοτημένα και την ενημέρωση αυτή θα μπορούσε να έχει από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο κλάδος αισθάνεται προσβεβλημένος από τον κ. Παπαδημάτο, ο οποίος πριν λίγο καιρό διεκδίκησε την ψήφο μας για τον δημοτικό θώκο και χθες από μια θέση μη αιρετού μας απαξιώνει.

Κλείνοντας, ο ΣΚΕΑΝΑ με τα 2.000 καταστήματα και τους 20.000 εργαζόμενους σε αυτά, επιθυμεί και θα δώσει τον καλύτερο "εαυτό" του για μια αξιομνημόνευτη εικόνα εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης. 

Θέλουμε η Πάτρα μας να κάνει λαμπρούς αγώνες και να αφήσουμε όλοι μαζί παρακαταθήκη για το αύριο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις