Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: Θα στηρίζουμε ότι θετικό φέρνει η δημοτική Αρχή

Ν. Νικολόπουλος: Θα στηρίζουμε ότι θετικ...

Τι είπε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας

Τη βούλησή του να αποτελέσει η «Νέα Πάτρα» έναν πυλώνα διαρκούς δράσης προς το συμφέρον της Πάτρας, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, επανέλαβε ο Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο της πόλης.

Όπως τόνισε δε, η παράταξη θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που θα κινείται σε θετική κατέυθυνση, αλλά και σταθερός ελεγκτής των πεπρασμένων της, καθώς αποτελεί σταθερή πεποίθηση της «Νέας Πάτρας» ότι η αχαϊκή πρωτεύουσα χρειάζεται εξωστρεφής και «επιθετική» πολιτική ανάπτυξης.

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος επανέλαβε αυτό που τόνιζε προεκλογικά: «Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Μόνο μπροστά!»

Αναλυτικότερα, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Η σημερινή μέρα αποτελεί την επισφράγιση της βούλησης των πολιτών της Πάτρας στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί, δίχως άλλο, μία σημαντική μέρα για την πόλη.

Αποτελεί όμως και μία σημαντική μέρα για όλους εμάς, που ως μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ορκιστήκαμε να εργαστούμε και να συνεργαστούμε, για το καλό της Πάτρας και του λαού της.

Γι’ αυτό και η Νέα Πάτρα, η παράταξη της οποίας είχα τη τιμή να ηγηθώ στις Δημοτικές Εκλογές, θα είναι παρούσα και απολύτως δραστήρια, τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι των πολιτών του Δήμου μας, οι οποίοι αξίζουν και πρέπει να ζήσουν καλύτερες μέρες, σε μία καλύτερη πόλη.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω άπαντες τους παριστάμενους, αλλά και το σύνολο των συνδημοτών μας, ότι από την πλευρά μας θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται σε θετική κατεύθυνση και θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της πόλης και των πολιτών.

Παράλληλα, όμως, εκ του θεσμικού μας ρόλου, θα σταθούμε και ακέραιοι ελεγκτές των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, προσηλωμένοι σταθερά και αμετακίνητα στις αρχές του ήθους, της διαφάνειας, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας που έχει ανάγκη η Πάτρα.

Επαναλαμβάνουμε δε, αυτό που από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής περιόδου, τονίζαμε: Για εμάς δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά.

Υπάρχει μόνο μπροστά!

Υπάρχει μόνο η Πάτρα!

Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο όλων των συναδέλφων εντός του δημοτικού συμβουλίου και ζητάω την αυστηρή και δίκαιη κρίση των πολιτών για τα έργα και τις ημέρες όλων μας.

Καλή θητεία!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις