Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αλισβερίσια....

Αλισβερίσια....

Του Κώστα Κόντη, Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα


Η τοποθέτηση του ανεξάρτητου υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιώπουλου στη θέση του προέδρου του ΟΣΕ, δεν επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών ούτε ενδεχόμενων διαφορετικών πολιτικών οπτικών γωνιών. Είναι μια ξεκάθαρη ενέργεια " απόδοσης οφειλόμενων " εκ μέρους των κυβερνώντων. Ο κ. Κ. Σπηλιώπουλος εκτελώντας πολύ καλά το ρόλο του " Δούρειου ίππου "που του ανατέθηκε έπρεπε άμεσα να αμοιφθεί και η ΝΔ ως καλοπληρωτής κατέβαλε το τίμημα.

Κατάφερε ο κ.Κ. Σπηλιώπουλος να αλώσει τον προοδευτικό χώρο χρησιμοποιώντας ένα προσωπείο που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Επί της ουσίας λειτούργησε " ως άλλος αποστάτης ". Τοποθέτησε το προσωπικό και οικονομικό του όφελος, υπεράνω όλων των άλλων επιπτώσεων αγνοώντας οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχει συμβεί κατ' επανάληψη στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, δυστυχώς όμως οι σημερινοί αποστάτες δεν διδάχθηκαν τίποτα από το παρελθόν. Δεν ξέρω πόσοι θα ακολουθήσουν τη ίδια πορεία με το κ.Κ. Σπηλιώπουλο θα ήθελα όμως να τους επισημάνω ότι ο λαός δεν ξεχνά και θα απαντήσει όταν απευθυνθούν εκ νέου. Εκτός εάν γράφουν τον επίλογο της πολιτικής τους καριέρας!!!!!!!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις