Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα στη Σαμοθράκη - Τι γίνεται με τα δρομολόγια - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ www.samothraki-tourism.gr

ΦΩΤΟ ΑΠΟ www.samothraki-tourism.gr

Αγανάκτισαν...

Απίστευτη ταλαιπωρία για τουρίστες που έχουν αποκλειστεί στο νησί της Σαμοθράκης. Φανερά εκνευρισμένοι δηλώνουν σε μαρτυρίες οι τουρίστες που παραμένουν αποκλεισμένοι στο νησί. Στη δρομολόγηση δύο πλοίων από σήμερα για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Σαμοθράκη προχώρησε το υπουργείο Ναυτιλίας. Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης φθάνει σε λίγη ώρα το οχηματαγωγό πλοίο anax από το νησί της Σαμοθράκης. Το πλοίο μεταφέρει 12 επιβάτες, 139 ΙΧ οχήματα ένα φορτηγό και 6 δίκυκλα. Το επόμενο δρομολόγιο του συγκεκριμένου πλοίου από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη θα είναι στις 16:00 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ από Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει από τη Νάξο το ταχύπλοο επιβατηγό-οχηματαγωγό «Andros Jet», το οποίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Σαμοθράκη στις 22:00 το βράδυ. Άμεσα θα εκτελέσει ένα δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και ένα από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη.

Από την επόμενη ημέρα 15/08 το «Andros Jet» θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ αν χρειαστεί και επιπλέον προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νησί.

Το συγκεκριμένο πλοίο μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 75 ΙΧ.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις