Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 15 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας σήμερα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις! Κάποιο οικονομικό ζήτημα σχετικό με αγοραπωλησία σπιτιού ή κληρονομιά ή σε μορφή επιδόματος ενσκήπτει σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας…

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση, εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο. Ξαφνικές γνωριμίες σε συναισθηματικό επίπεδο σας προωθούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο σήμερα, νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιο άτομο ωστόσο της οικογενείας έχει ανάγκη την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας, ότι έχετε την διάθεση για κάτι τέτοιο… Σε προσωπικό επίπεδο, ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Αισθηματικά, θα έρθετε αντιμέτωποι με πιεστικές  καταστάσεις και θα υπάρχει η ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωτερική ένταση σήμερα που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που λαμβάνετε τις πληροφορίες από τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας. Προσέξτε επίσης να μην ξεφύγετε στις δαπάνες σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι εκκρεμότητες έχετε, επαγγελματικής κυρίως φύσης, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές γεμάτες από αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας εσείς οι ελεύθεροι. Όσο ια τους δεσμευμένους, χαρείτε κοινωνικές συναναστροφές. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being